NIEUWSEtymotic

De Etymotic EVO is een multidriver in-ear hoofdtelefoon

Het Amerikaanse Etymotic heeft de lancering aangekondigd van de Etymotic EVO multi-driver in-ear hoofdtelefoon, naar eigen zeggen het hoogtepunt van dertig jaar onderzoek en innovatie op het gebied van oortelefoontechnologie. De Etymotic EVO heeft Triple Balanced Armature Drivers: Dual low en single midrange/treble. Ze zijn voorzien van een Estron Linum BaX T2-kabel met lage impedantie en Estron T2 Talon-connectoren. De levering zal op 11 juni a.s. gaan beginnen.

Etymotic Evo: in-ear hoofdtelefoon

De Etymotic EVO heeft een tweeweg ontwerp met drie gebalanceerde armatuurdrivers in een gegoten composiet behuizing. Metaalpoeder en hars worden met elkaar vermengd en vervolgens nauwkeurig in een metalen vorm gegoten, verwarmd en onder druk gezet om geometrisch complexe rondingen te maken.

Het technische team van Etymotic, dat jarenlang onderzoek heeft gedaan naar de fysiologie van het oor, heeft een schaal ontworpen die comfortabel in de oorschelp past, wat zorgt voor een semi-aangepast ontwerp dat bij de meeste mensen past.

Het opgegeven frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 16 kHz. De impedantie is 47 Ohm en de Etymotic geeft een gevoeligheid op van 99 dB SPL bij 0,1 Volt (bij 1 kHz).

De Etymotic Evo is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van net geen 600 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE