NIEUWSNaim Audio

Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition: ontspan thuis, zonder afleiding

Het Britse audiobedrijf Naim Audio heeft de Uniti Atom Headphone Edition uitgebracht, een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker met analoge en digitale ingangen en streamingfuncties aan boord. Volgens de Britse fabrikant kan elke ruimte worden omgetoverd tot een eigen audiococon. De Uniti Atom Headphone Edition heeft ook een analoge uitgang en kan desgewenst rechtstreeks op een eindversterker of een set actieve luidsprekers worden aangesloten.

Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition

De Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition heeft volgens de Britse fabrikant alle nodige hersens en het exclusieve streamingplatform van Naim. De voor hoofdtelefoons geoptimaliseerde versie van de meermaals bekroonde Uniti Atom beschikt ook over 6,3 mm en gebalanceerde XLR- en Pentaconn-uitgangen, en is compatibel met een grote reeks van hoofdtelefoons. Naim Audio adviseert het gebruik van modellen van het Franse Focal aan als de perfecte partner, maar benadrukt tegelijkertijd dat natuurlijk ook andere hoofdtelefoons gebruikt kunnen worden. De gebruiker kan drie hoofdtelefoons tegelijkertijd aansluiten, twee via het front en een derde via het achterpaneel.

De Naim Uniti Atom is meer dan een hoofdtelefoonversterker want de gangbare streamingdiensten en aansluitopties, al dan niet draadloos, worden ondersteund. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij graag naar onze recensie over de Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition.

De afmetingen zijn 95 x 245 x 265 millimeter (H x B x D) en hij weegt zeven kilogram.

Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition: prijs en leveringsinformatie

De Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition heeft een adviesprijs van 2.925 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE