NIEUWS

PUUR lanceert vinylalbum REID van Maya Fridman met miniconcerten 14 en 15 Mei

PUUR audio, video & domotica zal op vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei negen miniconcerten organiseren om het TRPTK album REID van Maya Fridman te lanceren. PUUR zal een topset neerzetten om het album af te spelen en Fridman zal ook live optreden en haar album signeren. Oh, wel even een tijdslot reserveren vanwege de RIVM-richtlijnen.

“Wij zijn ontzettend trots om als executive producers de prachtige vinyluitgave van het TRPTK album REID van Maya Fridman officieel aan jullie te mogen presenteren! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei hebben wij in totaal negen (!) tijdsloten waarin wij het album op vinyl zullen presenteren en waar Maya Fridman live zal optreden én het album zal signeren. Door de omvang van onze showroom kan dit geheel binnen de geldende RIVM richtlijnen,” aldus de aankondiging van PUUR.

PUUR zet de volgende audioset neer om het album af te spelen:

“Zoals gebruikelijk zullen heerlijke hapjes en drankjes present zijn om de muziek optimaal te begeleiden. Boek dus nu snel je tijdslot en zorg dat je erbij bent. Tot dan, met muzikale groet,” aldus Robert & Daan.

Meer weten? Kijk dan op puuravd.com/events/reid.

Adres en contactgegevens PUUR audio, video & domotica 

PUUR audio, video & domotica
Skoon 80
1511 HV Oostzaan
Tel. 020 – 722 09 05
Website: https://puuravd.com/


EDITORS' CHOICE