NIEUWS

House of Marley kondigt Get Together Duo bluetooth luidsprekers aan

House of Marley heeft vandaag de lancering aangekondigd van een ogenschijnlijk pretentieloos nieuw ontwerp voor compact monitorluidsprekers. Feitelijk gaat het om een uitbreiding van de populaire Get Together productlijn van het merk. Het merk creëerde de nieuwe Get Together Duo als een groener alternatief voor home-audio door een keuze aan onderscheidende materialen te combineren en tegelijkertijd alle verbeteringen in het ontwerp van draadloze audio te benutten, om te laten zien hoe bijgewerkte technologie een verschil kan maken.

House Of Marley Get Together Duo: compact, makkelijk in gebruik en milieuvriendelijk

De Get Together Duo is ontworpen met de iconische look van de Get Together productlijn van House of Marley, waarbij gebruik wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder bamboe en de kenmerkende Rewind-stof van het merk, die is gemaakt van hergebruikt biologisch katoen en hennep.

“Onze bewuste constructie is niet alleen uniek voor onze materialen, maar ook voor hoe we ze op het product toepassen. We gebruiken materialen vanwege hun duurzame eigenschappen en hun esthetische kwaliteit, maar ook vanwege hun akoestische, mechanische eigenschappen,” legt Josh Poulsen, directeur Productontwikkeling van House of Marley, uit. “De bamboe in het Get Together Duo geeft een moderne uitstraling die is geworteld in een zeer hernieuwbare natuurlijke hulpbron. Geproduceerd met behulp van een milieuvriendelijk proces, heeft bamboe een hogere druksterkte dan hout en een treksterkte die vergelijkbaar is met staal. Hierdoor zijn de luidsprekers duurzamer en versterken ze tegelijkertijd het warme, rijke geluid.”

Het Get Together Duo biedt twintig uur afspeeltijd vanaf de rechterluidspreker met volledige veelzijdigheid om te synchroniseren met mobiele apparaten, televisies, laptops of draadloze draaitafels en tegelijkertijd krachtig stereogeluid te leveren. Met afmetingen van 20,1 x 10,5 x 13 centimeter vinden ze altijd wel een plekje in woonkamers, thuiskantoren of andere ruimtes. En gebruikers kunnen de Get Together Duo zelfs koppelen aan House of Marley's eigen Stir it Up Wireless-draaitafel om de naadloze, natuurlijke look van de bamboecollectie compleet te maken.

De Get Together Duo luidspreker zijn voorzien van een 3,5-inch woofers en een één inch tweeter in een 20 Watt ontwerp met eigen stroomvoorziening. De fabrikant zet zich nadrukkelijk af tegen de vele andere plastic ogende bluetooth-luidsprekers in dit overvolle segment. Tegelijkertijd biedt de draadloze connectiviteit tussen de twee luidsprekers – verlengd tot 10 meter – extra functionaliteit ten opzichte van een traditionele thuisaudio-installatie op een boekenplank. De linker luidspreker met netvoeding kan op de plank blijven staan, terwijl de rechter luidspreker met batterijvoeding het mogelijk maakt om gebruikers naar de andere kant van de kamer, het huis of zelfs naar buiten te begeleiden voor een uitgebreide luisterervaring.

Door dit eenvoudige maar slimme en aantrekkelijke draadloze ontwerp uit te breiden, onderscheiden de Get Together Duo-luidsprekers zich door de aansluitmogelijkheden, waaronder een jackplug- en cinch-ingang. De gebruiker kan de ingebouwde batterij opladen met een standaard USB- C-adapter.

House Of Marley Get Together Duo: prijs en leveringsinformatie

We hebben geen officiële prijsinformatie m.b.t. de House Of Marley Get Together Duo, maar we hebben ze gezien bij diverse Nederlandstalige webwinkels voor een bedrag van net geen 200 euro.


EDITORS' CHOICE