NIEUWS

House of Marley Stir It Up Wireless: duurzame bluetooth platenspeler

Sinan Kökbugur | 30 september 2020 | Fotografie Fabrikant

House of Marley, bekend van de duurzame en sociaal verantwoorde audioproducten, introduceert de draadloze versie van de Stir It Up platenspeler. Elk product van House Of Marley draagt de naam van een liedje van Bob Marley en dat geldt dus ook voor de nieuwste platenspeler van het merk. De Stir It Up Wireless platenspeler is op een milieuvriendelijke manier gebouwd en is bovendien gekleed in fijn FSC-gecertificeerd bamboe. Dankzij bluetooth 4.2 kan de draaitafel worden gekoppeld aan draadloze luidsprekers en hoofdtelefoons.

House Of Marley Stir It Up Wireless: vinyl luisteren via bluetooth (of met een kabel)

De nieuwste draaitafel van House of Marley is feitelijk een draadloze versie van een eerder model. House of Marley heeft draadloze functionaliteit toegevoegd maar intussen het basisontwerp ongewijzigd gelaten. De draaitafel is dus vervaardigd van 15 millimeter dik natuurlijk FSC-gecertificeerd bamboe en het draaiplateau is voorzien van een exclusief milieuvriendelijk ontworpen Regrind rubberen mat. De behuizing is afgewerkt met de bekende 'Marley' Rewind stof.

De gebruiker kan het draaiplateau 33 1/3 of 45 rondjes per minuut laten draaien. De draaitafel wordt geleverd met een element van Audio-Technica. Een phono-versterker is ingebouwd, maar kan desgewenst met een schakelaar op de achterzijde worden omzeild. Op de voorzijde is een 3,5 millimeter jackplug hoofdtelefoonaansluiting geplaatst. Dankzij bluetooth 4.2 kan de draaitafel worden gekoppeld aan draadloze luidsprekers en hoofdtelefoons.

De Stir It Up Wireless is ook voorzien van een USB-B aansluiting en elke plaat kan dus eenvoudig worden gedigitaliseerd op een MAC of Windows-pc.

De Stir It Up Wireless staat voor 250 euro te koop op de website van House of Marley, maar we hebben bij diverse online aanbieders lagere prijzen gezien.


EDITORS' CHOICE