Bowers & Wilkins introduceert True Wireless in-ears PI7 en PI5

Het Britse Bowers & Wilkins heeft de volledige draadloze in-ear hoofdtelefoons PI7 en PI5 aangekondigd. De nieuwe modellen zetten naar eigen een nieuwe standaard in draadloze audioervaring. Daarnaast beschikken de PI7 en PI5 over een noise-cancelling functie en kunnen ze draadloos worden opgeladen met de meegeleverde opbergdoos die tevens dienst doet als powerbank. Hierdoor zijn het de perfecte in-ears voor iedereen met een on-the-go levensstijl. Tijdens het sporten of tijdens werk, een lange wandeling maar ook lekker thuis op de bank. De nieuwe draadloze in-ears zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Bowers & Wilkins: stijlvol design en slimme technologie

De PI7 en PI5 zijn ontwikkeld door hetzelfde team achter de kostbare Bowers & Wilkins 800-serie Diamond-luidsprekers die in de beroemde Abbey Road Studios van The Beatles te vinden zijn. De nieuwe draadloze in-ears onderscheiden zich, naast de beste geluidservaring, met een gewaagd ontwerp en slimme technologie. Beide modellen zijn naar eigen voorkeuren in te stellen met de Bowers & Wilkins-app, beschikken over een eenvoudige gebruikersinterface en zijn gekoppeld aan de spraakassistenten Siri of Google Assistant. Daarnaast kunnen meerdere apparaten draadloos aan ieder model worden gekoppeld, zodat je gemakkelijk opnieuw verbinding kan maken met elke bron.

Bowers & Wilkins: PI7

Elk element van het PI7-model is volgens de fabrikant gemaakt om de allerbeste audio beleving te leveren. De 24-bits audio verbinding zorgt voor deze optimale geluidskwaliteit. De noise-cancelling functie van de PI7 past zich automatisch aan de omgeving aan, waardoor de luisteraar altijd het beste geluid ervaart. Daarnaast hebben de in-ears zes microfoons aan boord, waardoor de gebruiker nooit meer slecht is te verstaan tijdens het bellen.

De smartcase is eenvoudig draadloos op te laden, ook als je onderweg bent. De case kan zelfs gebruikt worden als bluetooth bron door de unieke ‘retransmission’ functie. Hoe dit werkt? Je plugt de case in een apparaat zonder bluetooth-connectiviteit, zoals een oude aux speaker of een vliegtuig entertainment systeem. De smartcase zet dit om in bluetooth, waarmee je draadloos kan luisteren. Bowers & Wilkins is de eerste in de audiowereld die deze technologie introduceert.

Bowers & Wilkins: PI5

De PI5 is de toonaangevende draadloze in-ear headphone van Bowers & Wilkins die je on-the-go kunt gebruiken. Naast de uitzonderlijke geluids- en gesprekskwaliteit gaat hij meer dan 24 uur mee, zodat je de hele dag verbonden blijft. Batterij leeg? De PI5 heeft een snellaadfunctie die je batterij binnen 15 minuten een boost van maximaal twee uur extra geeft. Dit gaat gepaard met een noise-cancelling functie, zodat je je gemakkelijk aan kunt passen aan jouw luisteromgeving, of je nu thuis werkt, of in een drukke straat fietst.

Bowers & Wilkins: PI7 en PI5

De PI7 heeft een adviesprijs van 399 euro en de PI5 wisselt voor 249 euro van eigenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE