NIEUWSSony

HIFI.NL Weggeefactie: Sony SRS-RA3000 360-graden speaker

Redactie Hifi.nl | 19 april 2021 | Sony | Importeur: Sony Nederland

Sony heeft onlangs twee nieuwe premium draadloze speakers voor thuis aangekondigd voor een eersteklas, naadloze luisterervaring. Eén ervan is de SRS-RA3000, en laat dat nou vandaag de bijdrage van Sony zijn aan onze Wekenlange Weggeefactie.

Sony SRS-RA3000 met 360-weergave

Of je nu leest, kookt, werkt of naar je favoriete muziek luistert, de RA3000 is een uitstekende toevoeging aan je huis(raad). Ontworpen om een hoogwaardige en eersteklas 2-kanaals audio-ervaring te leveren die perfect in elk huis past. Gebaseerd op meeslepende audioverbetering en 360 Reality Audio-technologieën, vult de RA3000 de ruimte met ontspannend geluid, zowel verticaal als horizontaal, om een brede ‘sweet spot’ te creëren. 

360 Reality Audio-tracks, waarvan je kunt genieten via compatibele muziekstreamingservices, bevatten driedimensionale geluidslocatiegegevens, wat betekent dat ze het ultieme allesomvattende geluid kunnen leveren wanneer ze worden afgespeeld op deze weergever.

'Immersive Audio Enhancement', een uniek algoritme van Sony, kan al je favoriete 2-kanaals stereotracks transformeren om de kamer met geluid te vullen en jouw luisterervaring verder te verbeteren. De RA3000 bereikt omnidirectioneel geluid met diepe bassen door gebruik te maken van een speaker met volledig bereik, een diffuser die geluid in elke richting door de kamer verspreidt en een dubbele passieve radiator om een diepe bas te produceren. De tweeterbalk produceert geluidsgolven die elkaar overlappen, zodat er een omhoog gericht golvenpatroon ontstaat. Dit helpt om de hele ruimte met geluid te vullen. Kijk voor meer info op de website.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze slimme Sony? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met zondag 25 april aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!


EDITORS' CHOICE