NIEUWSTeufel

Teufel introduceert volledig herziene Cinebar 11 (met subwoofer T 6)

De nieuwe Cinebar 11 maakt volgend de Duitse fabrikant Teufel een einde aan vlak klinkend televisiegeluid, kan tot een surround systeem worden uitgebreid en voegt een stijlvolle touch toe aan elke ruimte. Een draadloze subwoofer van het type T 6 wordt meegeleverd en eventueel kunnen dus ook kleine achterluidsprekers aan de configuratie worden toegevoegd. 

Teufel Cinebar 11: verbeter het geluid van je platte televisie

De populairste soundbar van het in Berlijn gevestigde Teufel verschijnt vandaag in een compleet herziene versie. De Cinebar 11 biedt in vergelijking met zijn voorganger aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan worden uitgebreid tot een surround systeem. De spiksplinternieuwe draadloze subwoofer T 6 van 6 inch kan liggend of staand worden opgesteld. Wat onveranderd is gebleven, is de aantrekkelijke prijs van slechts net geen 400 euro.

Een van onze redacteuren had de Cinebar 11 al een tijdje in huis. Lees onze recensie over de Teufel Cinebar 11.

Teufel Cinebar 11: technische kenmerken in het kort 

  • Twee tweeters van 20 mm, zes midrange speakers van 45 mm en acht digitale eindversterkers
  • In Berlijn ontwikkelde Dynamore-technologie voor virtuele surround sound
  • De spiksplinternieuwe draadloze subwoofer T 6 kan staand of liggend worden opgesteld (bijvoorbeeld onder de bank)
  • Uit te breiden met Teufel Effekt achterluidsprekers voor onvervalste surround sound (4.1)
  • Drie geluidsmodi: normale modus, spraakmodus en nachtmodus
  • Bluetooth 5.0 met aptX voor hoogwaardige draadloze muziekoverdracht vanaf een smartphone, tablet, pc of notebook (Spotify, Youtube, enz.)
  • HDMI 2.0a met HDCP 2.2 en HDR-ondersteuning, ARC voor een eenvoudige aansluiting met één kabel en CEC voor geluidsregeling met de afstandsbediening van de televisie
  • Bediening ook direct op het apparaat mogelijk met touchcontrol
  • Dimbaar wit display achter een voorzetstuk van metaal, ingebouwde muurbeugel
  • Per direct verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering voor een prijs van 399,99 euro via www.teufelaudio.nl.

 

Teufel Cinebar 11: meer van alles voor dezelfde prijs

De naam, het basisontwerp en de prijs zijn bij de Cinebar 11 onveranderd gebleven. Al het andere is door Teufel herzien, opnieuw vormgegeven en verbeterd. De nieuwe variant van de Cinebar 11 biedt een aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan daarmee ook grotere woonkamers met geluid van topkwaliteit vullen, aldus Teufel. In combinatie met de optioneel leverbare Effekt achterluidsprekers levert de Cinebar 11 onvervalst meerkanaals geluid, zonder de noodzaak om storende luidsprekerkabels dwars door de kamer te leggen. De meegeleverde subwoofer T 6 heeft zelfs helemaal geen kabels nodig.

Teufel T 6 subwoofer: staand of liggend te gebruiken

Of het nu gaat om film, games of muziek, een krachtig basgeluid is volgens Teufel van cruciaal belang. Dit wordt bij de Cinebar 11 aangeleverd door de spiksplinternieuwe subwoofer T 6. Deze onderscheidt zich met een uiterst slank ontwerp en twee opstelmogelijkheden. De subwoofer kan liggend zelfs worden opgesteld onder een sofa met een bodemvrijheid van minimaal 12 cm. Maar ook staand slaat de subwoofer dankzij zijn ranke silhouet een goed figuur.

Teufel Cinebar 11: prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Cinebar 11 is per direct verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering voor een prijs van net geen 400 euro via www.teufelaudio.nl. De soundbar is ook verkrijgbaar als onderdeel van de Cinebar 11 “4.1-set” die daarnaast twee Effekt achterluidsprekers omvat en verkrijgbaar is voor net geen 700 euro. Dit vertegenwoordigt een prijsvoordeel van 100 euro ten opzichte van een losse aanschaf van de Cinebar 11 plus Effekt-speakers.

MERK

EDITORS' CHOICE