NIEUWSStassen Hifi

Stassen Hifi is dealer geworden voor Coda Technologies versterkers

Stassen Hifi is één van de oudste hifidealers in Nederland. Het Palazzo luisterkasteel is met maar liefst achttien geweldige luisterruimtes een bijzondere plek waar Hifi liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Stassen wil Hifi liefhebbers graag wat bijzonders bieden en had haar ogen laten vallen op het bijzondere Amerikaanse merk Coda Technologies en heeft de producten van Coda toegevoegd aan zijn portfolio.

Versterkers van Coda te beluisteren bij Stassen Hifi

Na het beluisteren van het model CSib geïntegreerde versterker was het team van Stassen Hifi zo onder de indruk dat Stassen per direct met het merk is begonnen. Stassen verklaart als volgt: “Coda heeft het legendarische geluid van de oude Threshold versterkers die wij vroeger verkochten. Vele transistorversterkers beloven een buizengeluid, maar dat kan helaas niet met transistors. Coda is de enige die we kennen die toch wel een behoorlijk “buizensausje” heeft en daarmee bedoelen we geen korreligheid in het hoog en communicatief geluid in het middengebied.”

De CSib is door ons reeds uitgebreid aan de tand gevoeld. Lees ook onze recensie over de Coda CSib. Onze recensent heeft de Coda CSib vijf sterren toegekend. De Coda CSib geïntegreerde versterker staat luisterklaar in het Palazzo te Tegelen en Stassen verklaart dat snel andere modellen van het Amerikaanse merk zullen volgen.

Over Coda Technologies

Coda Technologies bestaat al sinds 1985 en is destijds opgericht door Doug Dale en Eric Lauchli. Voor 1985 waren ze samen met Nelson Pass de belangrijkste ontwerpers voor de Legendarische Threshold Company, toen de autoriteit op het gebied van Solid State versterkers.

De versterkers van Coda Technologies zijn trouw gebleven aan het DNA van de Threshold Company. Ze zijn gebouwd als een tank, enorm krachtig maar hebben toch een bijna “buizenachtige” snelheid, ruimtelijkheid en verfijning. Ze zijn in staat elk stuk muziek op elke luidspreker tot leven te brengen en weten het hart van een muziekliefhebber te raken. Ze kunnen met zich met gemak meten met veel duurdere grote namen, aldus de in Nederland gevestigde importeur YN Audio.

Coda Technologies werkt aan een nieuwe website maar het bedrijf is kennelijk te druk met het bouwen van hun mooie versterkers. De website staat nog in de steigers. Wie meer wil weten kan terecht op de website van YN Audio.

Adres en contactgegevens Stassen Hifi

Palazzo luisterkasteel en winkel
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen

Showroom Venlo
Vleesstraat 68
5911 JH Venlo

Tel. +31 (0)77 – 320 7320
Website: www.stassen.nl
Kijk op de website voor openingstijden en een routebeschrijving.EDITORS' CHOICE