NIEUWS

Maart is Maand van de HIFI: go see the dealer (again!)

Rob Nijman | 01 maart 2021

Het is eigenlijk maar nauwelijks voor te stellen, maar ergens halverwege deze maand markeren we het moment dat we 1 jaar geleden aan de eerste lockdown begonnen. Het was een jaar van bijzondere uitdagingen, frustrerende beperkingen en helaas ook schrijnende situaties in familie- en vriendenkringen – maar laten we niet te lang bij het C-woord stilstaan. Liever kijken we wat er met de lente in aantocht weer wél mogelijk is:  waaronder op een veilige manier (op afspraak) bij een van de deelnemende audiospeciaalzaken in Nederland en België op bezoek, of een van de vele andere winkels in de Benelux!

(Radio)Spotlight op de dealer

In het voorjaar van de eerste lockdown sloegen we de handen ineen om dealers een hart onder de riem te steken in de onwennige periode dat zij voor het eerst hun deuren moesten sluiten. Vervolgens introduceerden we enkele maanden later op HIFI.NL en HIFI.BE de 'Zomervakantie bij de Dealer'-rubriek, een reeks artikelen waarbij onze redacteuren toen het weer kon en mocht bij een enorm aantal audiospeciaalzaken op de koffie gingen – wat lezers en passant mooie alternatieven bood voor het potje vakantiegeld dat we in 2020 allemaal iets anders hebben benut dan wellicht gepland. Onderdeel van alle dealerbezoeken was namelijk een met zorg geselecteerde set voor precies dat doel, waar dan ook nog een interessante aanbieding aan werd gekoppeld. 

U raadt het al: fast forward naar maart 2021 en we gaan net als in november, de maand-die-drie-maanden-duurde, weer met onze redactie het land in, op bezoek bij de hifi-specialist. Ook delen we een aantal artikelen die afgelopen najaar verschenen opnieuw, omdat ze nu nog net zo relevant zijn. En vanaf vandaag draaien we zelfs een reclamespot op de radio, de komende weken te horen op Veronica, Radio 538, Sublime én Radio10! Samen met onze lezers willen we namelijk vieren dat we weer naar onze geliefde audiospeciaalzaken kunnen voor het luisteren naar en kopen van de betere audio- en videoapparatuur. Neem dus vooral contact op met een van de deelnemende audiospeciaalzaken of de vele andere winkels die de Benelux rijk is, en maak die afspraak!

Spread the word, stay tuned, en alvast veel winkelplezier!


EDITORS' CHOICE