NIEUWS

ISE 2021 uitgesteld tot juni 2021

Sinan Kökbugur | 15 september 2020 | Fotografie Fabrikant

De jaarlijkse Integrated Systems Events, een grote beurs voor elektronicafabrikanten die in de eerste week van februari 2021 had moeten plaatsvinden, is uitgesteld tot juni 2021. De huidige coronapandemie is de oorzaak van het uitstel.

ISE 2021

Tot dit jaar werd de jaarlijkse beurs genaamd Integrated Systems Events in de RAI in Amsterdam gehouden. Vanaf 2021 zou de beurs in Barcelona moeten gaan plaatsvinden – omdat de RAI te klein was geworden – maar de organisatie heeft laten weten dat de planning wordt omgegooid vanwege het om zich heen grijpende coronavirus. De beurs zal dus niet plaatsvinden in de eerste week van februari 2021 maar zal vooralsnog gaan plaatsvinden in juni 2021.

De organisatie van ISE verklaart als volgt: “na een periode van overleg met de industrie en de impact van de aanhoudende pandemie, hebben we de moeilijke beslissing genomen om ISE, gepland voor 2-5 februari, uit te stellen tot juni, met data die later deze week zullen worden bevestigd. ISE 2021 zal ook een virtueel programma bevatten. Bovendien zal ISE RISE Digital lanceren, een regelmatig programma met inhouds- en netwerkevenementen die het hele jaar door zullen plaatsvinden en de liveshow zullen ondersteunen.

We volgen de omstandigheden in Europa sinds het begin van dit jaar en hebben hard gewerkt om gezondheids- en veiligheidsproblemen in evenwicht te brengen met de behoefte aan handel en interactie. Deze twee factoren hebben het hele kalenderjaar een wisselend gewicht gehad en hoewel we ons zelfverzekerd en hoopvol voelden over het leveren van deze show in februari, zijn we tot de conclusie gekomen dat de beste optie voor ons allemaal is om de showeditie uit te stellen tot juni 2021.”

Zou het coronavirus in juni 2021 onder controle zijn? Mogelijk wel, maar ons dunkt dat niemand dat op dit moment met zekerheid kan zeggen. De organisatie van ISE heeft met het uitstel in elk geval tijd gewonnen. Wordt vervolgd.

EDITORS' CHOICE