NIEUWSPMC

PMC Fact productlijn nu ook in walnootafwerking

Sinan Kökbugur | 26 februari 2021 | Fotografie Fabrikant | PMC

De in Groot-Brittannië gevestigde luidsprekerbouwer PMC introduceert een walnootfineeroptie voor de afwerkingen van de PMC Fact Signature-modellen. Volgens het bedrijf vraagt de markt om deze afwerking vanwege de huidige interieur- en meubeltrends.

PMC Fact Signature

De kenmerkende modellen Fact.8 en Fact.12 voegen zich bij het vlaggenschip Fenestria, ook geproduceerd in walnoot, waardoor de hele Fact-productlijn beschikbaar is in een reeks afwerkingen.

Bij het creëren van de Fact signature-serie hebben de ingenieurs van PMC dezelfde aandacht voor detail besteed aan het ontwerp van de crossover als tijdens het ontwerpproces van het vlaggenschip PMC Fact Fenestria.

PMC Fact 8 en PMC Fact 12

Nieuwe cross-overs, gemonteerd op printplaten van militaire kwaliteit, worden gevuld met dezelfde met de hand geselecteerde componenten die in de Fenestria worden gebruikt, waarbij de positionering van elke component is berekend om ongewenste interferentie tot een minimum te beperken.

Schakelaars van audiofiele kwaliteit, geplaatst in het massieve aluminium achterpaneel, maken een subtiele aanpassing van de laagweergave en hoogweergave van de luidsprekers mogelijk. Aansluitingen op de versterker zijn via verzilverde aansluitklemmen en het is mogelijk om de speakers te bi / tri-wiren of bi / tri-ampen.

De tweeweg Fact.8 Signature en de drieweg Fact.12 Signature behouden de vertrouwde kenmerken die ze populair hebben gemaakt. De Sonomex dome tweeter is gemeenschappelijk voor beide modellen en de Fact.12 maakt gebruik van een handgemaakte 50 mm dome midrange die ontwerpelementen bevat van de mid-range driver in Fenestria.

It’s a fact. Meer weten? Kijk dan op de website van PMC.


MERK

EDITORS' CHOICE