NIEUWSElac

Elacsound.nl: Nederlandstalige website voor het Duitse Elac

Redactie Hifi.nl | 10 februari 2021 | Fotografie Fabrikant | Elac

De in Nederland gevestigde importeur Servi-Q heeft een Nederlandstalige website gebouwd voor de producten van het Duitse audiobedrijf Elac. Het is geen webwinkel geworden, maar de lezer krijgt duidelijke beschrijvingen, productfoto’s, specificaties en verwijzingen naar dealers voorgeschoteld.

Elac: Duits audiobedrijf

Het Duitse audiobedrijf Elac bouwt vooral luidsprekers maar het bedrijf heeft ook versterkers, streamers en zelfs een tweetal draaitafels in zijn portfolio. Wie meer wil weten over de producten van Elac, kan daarvoor terecht op de Duitstalige website van Elac. Wie geen Duits wil lezen, kan ook kiezen voor de Engelse variant.

De in de Nederlandse plaats Hoevelaken gevestigde importeur Servi-Q heeft de drempel verlaagd door een Nederlandstalige website te bouwen voor de producten van het Duitse Elac. Op www.elacsound.nl staan alle producten duidelijk gerubriceerd en voorzien van beschrijvingen, foto’s en specificaties op een rijtje gezet. Het is geen Nederlandstalige kopie van de Duitse website geworden. Servi-Q heeft duidelijk zijn best gedaan om alles overzichtelijk te presenteren. Elacsound.nl is geen webwinkel. Belangstellenden worden doorverwezen naar dealers van het Duitse merk.

Meer weten? Kijk dan op elacsound.nl.

Hieronder een greep uit de recensies die op dit medium zijn verschenen over producten van Elac.

EDITORS' CHOICE