B&O Beosound Level: een krachtige verplaatsbare luidspreker voor thuis

Het Deense audio- en lifestylebedrijf Bang & Olufsen (B&O) heeft vandaag de Beosound Level gelanceerd. De Beosound Level is een draagbare, draadloze luidspreker voor in huis die een indrukwekkend geluid, ongeëvenaard vakmanschap en een modulair ontwerp levert en zo de levensduur verbetert. Het verfijnde ontwerp en het ingebouwde gecamoufleerde handvat zorgen ervoor dat draagbaarheid de kern is van Beosound Level. Of hij nu rechtop staat in de keuken, plat op een tafel ligt of aan de muur hangt (de muurbeugel is optioneel), de luidspreker verandert zijn afstelling op intelligente wijze om in elke positie en in elke kamer een uitzonderlijke luisterervaring te bieden. De koper kan kiezen uit twee kleuren.

B&O Beosound Level

“De Beosound Level is de ultieme luidspreker voor wie flexibiliteit en gebruiksgemak wenst in een draagbare luidspreker zonder dat dit afbreuk doet aan de geluidskwaliteit en multiroom connectivity om zo de ultieme luisterervaring te garanderen. Hij werkt zonder moeite met Spotify Connect, AirPlay 2 en Chromecast en omwille van het modulaire design van Beosound Level, is Beosound Level klaar voor de toekomst zodat hij ons kenmerkend geluid kan blijven leveren tijdens de komende decennia,” zegt Christoffer Poulsen, Senior Vice President en Head of Product Management bij Bang & Olufsen (B&O).

B&O Beosound Level: eerlijke materialen die technologie verzachten

De Beosound Level, volgens de fabrikant een pure expressie van tijdloos design ontworpen door Torsten Valeur en vervaardigd is in de Factory 5 in Struer, Denemarken, toont B&O ongeëvenaarde expertise in aluminiumproductie met zijn parel gestraalde aluminium frame. De Beosound Level is gemaakt van materialen die de technologie verzachten en die bovendien in elk interieur passen. De luidspreker is beschikbaar in twee afwerkingen. De eerste is met een voorkant van natuurlijk eikenfineer dat zo behandeld werd om de natuurlijke nerven van het hout te benadrukken, hetgeen doet denken aan luxueuze Scandinavische meubelen. De tweede is een naadloos gebreid donkergrijs Kvadrat textiel dat uitnodigt om Beosound Level aan te raken.

Beosound Level kan gemakkelijk door het huis gedragen worden en zelfs in de tuin kan de luidspreker gebruikt worden dankzij de draadloze technologie en de IP54 beschermingsgraad omtrent stof- en spatwaterdichtheid.

De bedieningselementen zijn naadloos geïntegreerd in het aluminium frame en de toetsen worden geactiveerd door soft touch. Wie de luidspreker benadert, wordt begroet door het oplichten van de Beosound Level dankzij de geïntegreerde nabijheidssensoren die hun helderheid aanpassen aan dag en nacht. Nadat de interactie met de luidspreker is gestopt, dimt het licht langzaam, zodat het minimalistische ontwerp weer centraal komt te staan.

B&O Beosound Level: een elegante oplaadervaring

Als het tijd is om op te laden, beschikt Beosound Level over zeer unieke oplaadmogelijkheden, inclusief een gemakkelijke oplaadoplossing: een aluminium magnetische plug die naadloos op de achterkant van de luidspreker geklikt kan worden. Het innovatieve design zorgt ervoor dat opladen gemakkelijk, elegant en even stijlvol is als de luidspreker zelf, waardoor je de oplader met trots op tafel kan laten liggen terwijl hij oplaadt. B&O heeft ook een optionele muurbeugel ontworpen waarmee je de luidspreker kunt opladen terwijl je naar muziek luistert en waarmee je de luidspreker moeiteloos kunt loskoppelen wanneer je de muziek met je mee wilt verplaatsen.

B&O Beosound Level: superieur geluid dat is gemaakt om te bewegen

Met 105 Watt aan muziekvermogen, levert de Beosound Level een uitstekende helderheid en dynamische bas dankzij de krachtige vijf driver luidsprekeropstelling met twee vier inch woofers, één twee inch full range driver, twee 0,8 inch tweeters en lage vervorming versterkers die een aanpasbare geluidsstaging en een basvermogen mogelijk maken dat gaat van 79 dB tot 96 dB op een middelmatig volume.

Beosound Level beschikt over geavanceerde multi-channel ondersteunende, akoestische eigenschappen, waaronder de volgende generatie actieve ruimtecompensatie samen met een toonaangevende afspeeltijd van 16 uur bij normale luistervolumes. Dit werd mogelijk gemaakt door het gedrag op intelligente wijze te analyseren en het stroomverbruik en de afstemming van de luidspreker voortdurend bij te stellen.

De audioarchitectuur van Beosound Level werd zo ontworpen dat de akoestische afstemming automatisch wordt aangepast van 180-graden tot 360-graden, afhankelijk van de manier waarop Beosound Level is geplaatst wat zo jouw luisterervaring optimaliseert.

B&O Beosound Level: verbetering van de levensduur

Bang & Olufsen is gekend voor zijn producten die lang mee gaan en met Beosound Level introduceert het bedrijf een nieuwe oplossing om technologische veroudering tegen te gaan, efficiënter gebruik te maken van grondstoffen en de levensduur te verbeteren. Bovenop het tijdloze uiterlijk, is Beosound Level modulair ontworpen voor gemakkelijk onderhoud, dienstverlening en reparatie waarbij klanten simpele handelingen kunnen uitvoeren zoals het vervangen van de batterij en waarbij service partners gemakkelijk toegang hebben tot de vitale delen van de luidspreker.

De Beosound Level heeft de nieuwe vervangbare software module van Bang & Olufsen, aan boord die op alle toekomstige thuisluidsprekers van het bedrijf geplaatst zal worden. De module is voorzien van voldoende verwerkingsvermogen en connectiviteitstechnologie om nog vele jaren nieuwe prestatieverbeteringen en functies te kunnen ontvangen. Bovendien kan het ook gemakkelijk worden vervangen en opnieuw op het moederbord worden aangesloten als service-oplossing. Indien de verbindings- en streamingtechnologie verouderd raken, kan deze module ook vervangen worden door de laatste versie.

Dat betekent dat de luidspreker klaar is voor de toekomst door te updaten naar de nieuwste technologische standaarden om decennialang geweldige geluidservaringen te leveren.

Bang & Olufsen zal nieuwe gemakkelijk vervangbare hoezen in nieuwe kleuren en materialen blijven produceren zodat de luidspreker mee kan evolueren met jouw persoonlijke stijl en identiteit, terwijl het ook een luxe-element toevoegt aan elk interieur. Beosound Level maakt niet enkel efficiënt gebruik van grondstoffen, ook de behuizing van de luidspreker is gemaakt uit hoogwaardig gerecycleerd polymeer materiaal.

B&O Beosound Level: prijzen en leveringsinformatie

De Beosound Level heeft een adviesprijs van 1.249 euro is verkrijgbaar online en in de winkel van Bang & Olufsen vanaf 4 februari 2021. De optionele muurbeugel kost 99 euro is en is beschikbaar vanaf 29 april 2021.

MERK

EDITORS' CHOICE