NIEUWSTannoy

Tannoy PCI-productlijn: dubbele concentrische plafondluidsprekers

De Britse luidsprekerbouwer Tannoy heeft de PCI-productlijn onthuld. Alle leden van de PCI-productlijn zijn dubbele concentrische luidsprekers voor inbouw in plafonds. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid bijpassend assortiment van roosters en bevestigingsmateriaal om de installatie netjes en makkelijk te maken.

Tannoy PCI Serie: concentrische tweeweg luidsprekers voor plafondinbouw

Tannoy Dual Concentric-drivers staan bekend om de fasecoherentie. Het zijn feitelijk twee in elkaar of achter elkaar geplaatste drivers. Het grote voordeel is dat er geen faseverschillen tussen de drivers ontstaan en het geluid uit een puntbron lijkt te komen. “Geen enkele andere discrete tweeweg luidspreker is in staat tot een meer natuurlijke weergave. De bas is diep en goed gedefinieerd met snelheid en autoriteit. Het middenbereik is prachtig delicaat waardoor zang voelt alsof je ze kunt bereiken en aanraken, hoge frequenties zijn uitzonderlijk soepel met nauwkeurige beeldvorming en een holografisch geluidsbeeld dat een enorm gebied beslaat. Geschikt voor muziek en films, stereo, surround sound en multi-room installaties. De PCI-serie is uitzonderlijk eenvoudig te besturen en vult uw kamer met ultrahoog referentiegeluid," aldus de Engelse Fabrikant.

In het hart van de ongelooflijke prestaties van elke PCI-luidspreker bevindt zich een geheel nieuwe ontwikkeling van de exclusieve Dual concentrische drivertechnologie van Tannoy. De belastbaarheid van de drivers is hoog. Deze nieuwe Dual Concentric-driver biedt verbeterde spreiding, waardoor en een nog meer gebalanceerde spreiding van geluid rond het luistergebied.

Deze tijd-coherente, puntbron-dispersie-eigenschappen maken deze nieuwste versie van de Dual Concentric-filosofie volgens de makers ook perfect voor muziekweergave.

De PCI-productlijn bestaat uit negen modellen, waaronder ook een subwoofer. Een gebruiker kan dus een compleet systeem samenstellen. Meer weten? Kijk dan op de website van Tannoy.

MERK

EDITORS' CHOICE