NIEUWS

Ausounds AU-Stream Hybrid: draadloze in-ears met ANC


Sinan Kökbugur | 15 december 2020 | Fotografie Fabrikant

Ausounds is een in de VS in de plaats Los Angeles gevestigde hoofdtelefoonbouwer die vooral in-ear hoofdtelefoons bouwt. Het bedrijf heeft onlangs de AU-Stream ANC gelanceerd, een volledige draadloze in-ear hoofdtelefoon voorzien van Active Noise Cancelling. De titanium driver heeft een opgegeven frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz.

Ausounds Au-Stream Hybrid

Het in Los Angeles gevestigde Ausounds dat uitsluitend hoofdtelefoons bouwt heeft het model Au-Stream Hybride uitgebracht. De Au-Stream Hybride is voorzien van Active Noise Cancelling (ANC) en is volledig draadloos. Volgens de fabrikant biedt de AU-Stream Hybrid niet alleen krachtig, hoogwaardig geluid, maar ook de allernieuwste ruisonderdrukkingstechnologie.

De hooggepolijste behuizing van de Au-Stream Hybrid is voorzien van hoogwaardige 9,2 millimeter AU-Titanium drielaagse composietfilmdrivers en hebben een geclaimde frequentierespons van 20 Hz tot 20 kHz. De ingebouwde Hybrid Active Noise Cancelling geeft een ruisonderdrukking van 25 dB om een nauwkeurig geluidsbeeld te garanderen en tegelijkertijd storende omgevingsgeluiden te verminderen.

De behuizing weegt slechts 6,5 gram per oordop en draagt comfortabel dankzij de drie maten verwisselbare siliconen oordopjes die worden meegeleverd. De nieuwe in-ears zijn ook perfecte trainingspartners. Met de IPX5-classificatie zijn ze bestand tegen vocht en zweet.

Natuurlijk wordt ook een transportdoos meegeleverd die ook dient als oplaadstation. Na slechts 15 minuten opladen heeft de gebruiker tot drie uur speeltijd. De totale oplaadtijd bedraagt slechts 90 minuten, waarbij de oordopjes en de transportdoos tot 8,6 uur muziekweergave bieden (vijf uur met ANC aan). Met de accucapaciteit van de transport meegerekend is de totale speeltijd 25 uur.

Muziek komt binnen via bluetooth 5.0 met ondersteuning van SBC en AAC. Bediening gaat door het aanraken van de behuizing. En spraakassistenten Siri en Google Assistant zijn ook ondersteund.

De Ausounds Au-stream Hybrid is verkrijgbaar in vier kleuren, t.w. rood, goud, zwart en grijs.

We weten niet of de producten van Ausounds ook verkrijgbaar zullen zijn bij dealers in de Benelux en wij hebben ook geen prijsinformatie voor het vaste land van Europa. Op de website van Ausounds staat een prijs genoteerd van 190 dollar, maar een belangstellende in de Benelux moet natuurlijk rekening houden met wisselkoersschommelingen, transportkosten, invoerheffingen en het lokale BTW-tarief. Meer weten? Kijk dan op de website van Ausounds.

EDITORS' CHOICE