NIEUWSEsoteric

Esoteric Audio verwelkomt iEar' als nieuwe dealer

Het Japanse audiomerk Esoteric is onderdeel van het grotere Teac Corporation, maar kan binnen het concern betrekkelijk vrij zijn eigen weg gaan. Esoteric is één van de weinige topmerken die zo ongeveer alles zelf bouwen. De afdeling fijnmechanica bouwt bijvoorbeeld loopwerken voor (sa)cd-spelers die tot de beste in de wereld behoren en ook gretig aftrek vinden bij fabrikanten die zelf geen loopwerken (meer) bouwen. De producten van Esoteric staan sinds kort ook in de winkels van iEar' in Tilburg en Amsterdam.

iEar heeft producten van Esoteric in de winkel staan

Esoteric Audio is verheugd een nieuwe dealer voor haar programma te kunnen aanstellen in Nederland. Kort geleden is iEar’ Ultimate Sound and Vision toegetreden tot het gilde der Esoteric retailers, maar zal tevens de distributie van het merk voor Brabant via de vestiging in Tilburg ter hand nemen. Ook in de iEar’ vestiging te Amsterdam is het pakket van Esoteric Audio opgenomen om de consumenten in Noord Holland goed te kunnen bedienen. Esoteric Audio, onderdeel van de Teac Corporation in Japan, is een van de weinige topmerken in de high end audio die naast het voeren van een uitgebreid programma ook de meeste ontwikkelingen zelf beheren en de componenten ook daadwerkelijk zelf bouwen. Zo heeft men de beschikking over een van de beste loopwerken voor SACD spelers, een unieke DAC opbouw, volumeregeling en streamer opbouw. Alle streamers zijn trouwens Roon gecertificeerd.

Deze hoogstaande technieken zorgden er in het voorjaar voor dat Esoteric Audio maar liefst vijf “Editors Choice” Awards kreeg van het gerenommeerde magazine The Absolute Sound. Naast de hifi speciaalzaken Poulissen Audio Video Center in Roermond en Hifi Overgaauw in Leiden is iEar’ Ultimate Sound and Vision een welkome aanvulling bij de Esoteric Audio specialisten in Nederland.

Meer informatie is verkrijgbaar bij B-Audio in Nieuwkoop via nummer 06 – 5345 3500.


EDITORS' CHOICE