MERK

Esoteric

Over Esoteric

De trots en missie van ESOTERIC is het reproduceren van de ‘Originele Master Sound’ en ‘de vreugde van het hoogste niveau van muzikale opgetogenheid’.

De bedrijfsfilosofie als basis, is het onophoudelijk ontwikkelen van extreem hoogwaardige audioproducten om het originele geluid te reproduceren zoals deze is uitgevoerd door muzikanten in een studio of concertzaal.

ESOTERIC is onderdeel van TEAC Corporation. Sinds de oprichting van TEAC Corporation in 1956 heeft audioapparatuur verschillende fasen van ontwikkeling doorgemaakt. Van het analoge vinyl naar analoge tapes, CDs tot Super Audio CDs in het digitale tijdperk, en streaming audio in het hedendaagse tijdperk. Bij alle overgangen zijn er technische innovaties geweest in auditieve media. ESOTERIC, geboren midden in de overgang van analoge naar digitale media, vervolgt een unieke weg als high-end audiomerk met het uitbrengen van Super Audio CD-spelers uitgerust met het unieke zelf ontwikkelde VRDS-mechanisme wat in de loop der tijd zijn originele mechatronisch technologie heeft gesublimeerd, evenals volledig in-house ontwikkelde discrete D/A-Converters, hoogwaardige Netwerkspelers, Versterkers en redelijk uniek in dit segment: Master Clock Generators.

Ondanks veranderende tijden en wervelende markten blijven er muzikale fijnproevers die op zoek zijn naar echte muzikale vervoering. Zolang er zulke mensen zijn, zal ESOTERIC met grote zorgvuldigheid nieuwe producten ontwikkelen en uitbrengen die de "state of the art" verbeteren binnen elke bedrijfscategorie waarin zij actief is.