NIEUWSSonos

Unisk maakt frontjes voor Ikea Symfonisk luidsprekers

Genoeg van het frontje van je rechthoekige Symfonisk luidspreker van Ikea? Het in Nederland gevestigde Unisk biedt verschillende kleuren en uitvoeringen aan van alternatieve frontjes voor de Symfonisk luidspreker. Bevestiging is heel eenvoudig zodat de Symfonisk in wezen niet wordt gewijzigd. Behalve dan het uiterlijk.

Unisk geeft Ikea Symfonisk een andere gedaante

De Symfonisk luidspreker van het Zweedse woonwarenhuis Ikea is feitelijk een verklede luidspreker van het Amerikaanse Sonos. Er is een ronde uitvoering en een rechthoekige uitvoering. Lees ook onze recensie over de Symfonisk van Ikea.

De frontjes van het Nederlandse Unisk zijn afneembaar en Unisk kwam daarom op het idee om alternatieve frontjes te maken. De frontjes van Unisk zijn naar eigen zeggen gemaakt van authentieke materialen en ze worden in Nederland geproduceerd. Op dit moment zijn zes verschillende uitvoeringen leverbaar. Vooralsnog kan Unisk alleen het rechthoekige model Symfonisk een ander aanzien geven. Het ronde model Symfonisk heeft immers geen frontje.

Omdat de frontjes eenvoudig afneembaar en bevestigbaar zijn, is geen gereedschap nodig en wordt er in wezen ook niets gewijzigd aan de Symfonisk luidspreker, ook niet m.b.t. de garantie.

Meer weten? Kijk dan op de website van Unisk.


EDITORS' CHOICE