Metronome onthult cd-speler Le Player 3+

Het Franse audiobedrijf Métronome heeft een nieuwe cd-speler aangekondigd genaamd Le Player 3+. De nieuwe cd-speler is lid van de Classica-productlijn waar reeds een cd-loopwerk en een DA-converter deel van zijn. Volgens Métronome is de Classica-productlijn nu compleet. De nieuwe cd-speler is leverbaar in zilverkleurige en zwarte uitvoering.

Métronome Le Player 3+: cd-speler met digitale ingangen

Het in Frankrijk gevestigde Métronome heeft eerder de Le Player 3 uitgebracht, een cd-loopwerk met uitsluitend digitale uitgangen. De nieuwe cd-speler Le Player 3+ heeft een DA-converter aan boord en een door Métronome gemodificeerd Philips GF8 loopwerk. Drie ringkerntransformatoren en meerdere onafhankelijke voedingslijnen zorgen voor een schone voedingspanning. De afmetingen zijn 450 x 115 x 435 millimeter (B x H x D) en de Le Player 3+ weegt twaalf kilogram.

De Le Player 3+ heeft een usb-ingang en via deze ingang kan PCM-muzieksignaal aan de DA-converter worden aangeboden tot een resolutie van 32-bits/384 kHz en DSD tot DSD512. Ook is een coaxiale S/PDIF-ingang gemonteerd die PCM-signaal tot 24-bit/192 kHz kan afspelen. Analoog muzieksignaal komt naar buiten via een cinch-uitgang en een XLR-uitgang. Le Player 3+ heeft geen digitale uitgangen.

Métronome Le Player 3+: prijs en leveringsinformatie

De Le Player 3+ heeft een adviesprijs van 6.000 euro. Een IR-afstandbediening kost 53 euro en een drietal Delrin antivibratievoetjes kosten 45 euro. Het merk verkoopt via het eigen online kanaal in landen waar geen distributie is. In de Benelux kun je terecht bij Actual Hifi.

MERK

EDITORS' CHOICE