Marshall Major IV: draadloze hoofdtelefoon met accuduur van 80 uur

Audiomerk Marshall heeft de Major IV aangekondigd, een draadloze hoofdtelefoon. De nieuwe Major IV valt vooral op door de beloofde accuduur van tachtig uur. En passant zou Marshall ook de ergonomie verbeterd hebben waardoor de hoofdtelefoon beter zou moeten passen. Hij kan ook draadloos worden opgeladen, al levert Marshall er geen lader bij, wel een oplaadkabel. Een audiokabel wordt wel meegeleverd, voor het geval de accu toch onverwacht leeg mocht raken.

Marshall Major IV: draadloze on-ear hoofdtelefoon

De nieuwe Major IV van Marshall heeft dynamische drivers met een diameter van 40 millimeter en een impedantie van 32 Ohm. Het frequentiebereik loopt volgens de makers van 20 Hz tot 20 kHz. Muzieksignaal wordt aangeleverd via bluetooth  (versie 5.0) of via de meegeleverde audiokabel.

Op de rechteroorschelp is een multifunctioneel bedieningsknopje geplaatst om de hoofdtelefoon aan/uit te zetten, het volume te wijzigen en om de muziek te bedienen. Een microfoon is ook ingebouwd om telefoongesprekken te kunnen voeren.

Marshall claimt een accuduur van tachtig uur. Slechts vijftien minuten laden zouden voor vijftien uur muziekplezier moeten zorgen. De hoofdtelefoon kan compact worden opgevouwen voor transport. Hij weegt 165 gram.

Marshall Major IV: prijs en leveringsinformatie

De Major IV is te koop vanaf 14 oktober a.s. voor een adviesprijs van 149 euro. Een audiokabel en een usb-c kabel worden meegeleverd.


EDITORS' CHOICE