NIEUWSMelco

Melco Audio EX-productlijn is klaar voor toevoeging van Roon


Redactie Hifi.nl | 15 september 2020 | Fotografie Fabrikant | Melco

De Japanse streamer-fabrikant Melco heeft zijn EX-productlijn geschikt gemaakt voor gebruik van Roon-software. De Roon-implementatie introduceert de optie van Roon-streaming naast het Melco's audiofiele MIML-softwarepakket (SongKong en MinimServer), dat is zorgvuldig ontworpen voor een optimale geluidskwaliteit en tegelijkertijd een ongeëvenaarde gebruikers ervaring, dankzij de krachtige metadata-functionaliteit van SongKong.

Melco EX-serie klaar voor Roon

“Roon Ready betekent dat Melco EX-apparaten nu een aangepaste versie van de Roon's RAAT-streamingtechnologie gebruiken, waardoor een fijne gebruikerservaring gerealiseerd wordt door middel van een intuïtieve interface, eenvoudige installatie, rotsvaste dagelijkse betrouwbaarheid en het hoogste niveau van audio prestaties in de industrie,” aldus het persbericht.

Geüpdate Melco's zullen Roon laten werken (als alternatief voor UPnP) wanneer de bibliotheek is verbonden met een USB DAC.

Let op, de Roon update is alleen beschikbaar voor de gebruikers van de Melco EX software V4.01. Wie niet zeker weet of zijn Melco geschikt is voor deze update, moet contact opnemen met een dealer van Melco.

EDITORS' CHOICE

 • of een set DALI Oberon 1 of 5!
  Win een Bluesound PowerNode 2i
  of een set DALI Oberon 1 of 5!
  lees meer »
 • Maand(en) van de HIFI
  Ferry Kremers Audio Consultancy & Sales
  Maand(en) van de HIFI
  lees meer »
 • Samsung Q-Serie home cinema soundbar
  ThuisTesters gezocht!
  Samsung Q-Serie home cinema soundbar
  lees meer »