Bowers & Wilkins lanceert jubileumeditie van 600 Series

De Britse luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins (B&W) heeft deze maand de 600 Series Anniversary Edition gelanceerd. Deze jubileumeditie is uitgebracht ter ere van het 25-jarig jubileum van de 600-productlijn en het is de zevende generatie van de succesvolle 600 Series luidsprekers. De Anniversary Edition bestaat uit vier modellen die geavanceerde technologie combineren met een ingetogen stijl. De luidsprekers beschikken over verbeteringen in de componenten en er zijn nieuwe kleuren.

B&W 600 Series Anniversary Edition: voor muziek en thuisbioscoop

Bowers & Wilkins ontwikkelt en produceert zelf de belangrijkste componenten. Hierdoor zijn technologieën uit onder andere de veel duurdere premium 800 Series Diamond terug te vinden in de 600 Series Anniversary Edition. In elk model zorgen verbeterde cross-overfilters voor geoptimaliseerde akoestische prestaties. Ook zijn er in de hele Anniversary Series nieuwe, sterk verbeterde, bypass-condensatoren geplaatst. Door deze aanpassingen is de geluidskwaliteit nog beter geworden, aldus de fabrikant.

De nieuwe serie bestaat uit de modellen 603 S2, 606 S2, 607 S2 en de HTM6 centerluidspreker. De bestaande ASW608, ASW610 en ASW610XP subwoofers, evenals de STAV24 S2 luidsprekerstandaard, zijn onveranderd gebleven.

Ook is het mogelijk om een thuisbioscoop te creëren, bestaande uit de 603 S2, 607 S2 en HTM6 S2 luidsprekers. Naast de bestaande afwerking in mat zwart en mat wit is er nu ook de keuze uit een unieke eikenhouten afwerking. Bovendien is bij alle Anniversary Edition luidsprekers een speciaal logo gegraveerd ter ere van deze speciale 25 jarige jubileum editie.

“De 600 Series biedt muziekliefhebbers al 25 jaar een betaalbare kennismaking met het luidsprekerassortiment van Bowers & Wilkins. Door eigen componenten en technologie uit geavanceerdere productlijnen te gebruiken, kunnen we de prestaties naar nieuwe hoogten brengen. De 600 Serie zet al 25 jaar de toon in zijn klasse en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe Anniversary Edition modellen die traditie in stijl zullen voortzetten,” zegt Andy Kerr, Director of Product Marketing & Communications.

B&W 600 Series Anniversary Edition: overzicht modellen nieuwe 600 Series

603 S2 Anniversary Edition (900 euro per stuk): deze vloerstaande luidspreker levert volume, nauwkeurigheid en de muzikaliteit van topklasse. Deze luidspreker bevat de ontkoppelde dubbele dome-tweeter van aluminium, een 150 mm FST Continuum conus-driver voor het middenbereik en twee 165 mm basdrivers met papieren conussen.

606 S2 Anniversary Edition (375 euro per stuk): deze compacte luidspreker is geschikt om op een standaard of een boekenplank te plaatsen en biedt een verbluffende resolutie en neutraliteit met een voortreffelijke laag weergave. De luidspreker combineert de ontkoppelde dubbele dome-tweeter van aluminium met een 165 mm Continuum conus-driver voor het midden- en lagetonenbereik

607 S2 Anniversary Edition (300 euro per stuk): compacte, op een standaard of boekenplank te plaatsen luidspreker met een 130 mm Continuum conus-driver voor het midden- en lagetonenbereik die een uitmuntende basrespons en gelaagdheid oplevert.

HTM6 S2 Anniversary Edition (600 euro per stuk): een compacte, hoogwaardige middenluidspreker met een aanzienlijk vermogen en een buitengewone resolutie en precisie. De luidspreker bevat de ontkoppelde dubbele dome-tweeter en twee 130 mm Continuum conus-drivers voor het midden- en lagetonenbereik.

MERK

EDITORS' CHOICE