NIEUWSHegel

GP Acoustics ook Hegel-distributeur in België en Frankrijk

GP Acoustics is per 1 augustus aanstaande ook voor België en Frankrijk de distributeur van Hegel. GP zal daarmee de gehele Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bedienen. “Het Noorse Hegel levert iedere keer weer een prachtige match op met KEF”, aldus Joost van den Bosch, GP’s countrymanager voor de Benelux. "Het succes in de andere omringende landen zal de muziekliefhebber zeker ook niet onopgemerkt zijn gebleven."

Hegel & KEF

Hegel is een Noorse fabrikant van onder meer versterkers en cd-spelers, die in een relatief korte periode in onze branche een serieuze naam heeft opgebouwd. Onlangs wederom bekroond met een EISA Award, ditmaal voor de H390 die ook op HIFI.NL op de volle 5 sterren mocht rekenen. Een andere troef van de versterkers van het merk is dat er in alle modellen zeer hoogwaardige, eigen ontwikkelde DAC’s aan boord hebben.

"De producten staan voor pure kwaliteit, innovatie, bedieningsgemak en hebben een mooi strak en tijdloos design. Deze logische samenwerking zal er zeker voor zorgen dat beide merken een niet weg te denken presence zullen hebben bij de Belgische en Franse retailers."

“We zijn zeer gelukkig met deze nieuwe stap. We kunnen nu, met het prachtige en complete portfolio, ook onze Belgische en Franse klanten versterken.” Bovendien zal Hegel op korte termijn het productaanbod gaan verbreden met enkele verrassende introducties, waarover later uiteraard meer.

Lees ook ons Hegel fabrieksbezoek inclusief enkele video's van de presentaties ter plekke.

MERK

EDITORS' CHOICE