Advance Paris MyConnect 60: compact alles-in-één apparaat

Het Franse audiomerk Advance Paris heeft de My Connect 60 aangekondigd, een compacte, tweekanaals versterker die voorzien is van analoge en digitale ingangen, een cd-loopwerk, FM-tuner, DAB+, ondersteuning van verschillende streamingdiensten en bluetooth-connectiviteit. De MyConnect 60 is de opvolger van de MyConnect 50. Vanaf volgende maand zou de MyConnect 60 op de markt moeten komen.

Advance Paris MyConnect 60: versterker, DA-converter, radio en streamer

De nieuwe MyConnect 60 van het in Frankrijk gevestigde Advance Paris onderscheidt zich van zijn voorganger MyConnect 50 vooral door iets meer vermogen (48 Watt per kanaal aan acht Ohm, 70 Watt aan vier Ohm) en de DAB + functie. Naast de zwarte uitvoering is de opvolger nu ook verkrijgbaar in het wit.

De MyConnect 60 is een compacte klasse AB geïntegreerde versterker met geïntegreerde bronnen. De gebruiker heeft de beschikking over een cd-loopwerk, DAB + / FM / internetradio, streaming van Spotify, Deezer, Tidal en Qobuz en bluetooth-connectiviteit. Drie digitale ingangen (2x optisch, 1x coaxiaal) en twee analoge cinch- ingangen ontvangen signalen van externe bronnen. Een derde analoge ingang kan naar keuze worden omgeschakeld en is dan geschikt voor aansluiting van een draaitafel met een mm-element. Voor aansluiting van een subwoofer is er een sub-out.

DA-conversie komt voor rekening van een chip van Wolfson type WM8720 die signaal tot een resolutie van maximaal 24-bit/192 kHz kan vertalen. De opgegeven kanaalscheiding is 110 dB. Het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 45 kHz. De S/R-verhouding is 92 dB.

Het wordt bediend op het apparaat zelf, via een IR-afstandsbediening of met de app voor iOS of Android.

Advance Paris MyConnect 60: prijs en leveringsinformatie

De Advance Paris MyConnect 60 zou vanaf juni in de winkel moeten liggen zijn en kost net als zijn voorganger net geen 800 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE