NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio kondigt de TuneTot Stand aan

De Amerikaanse luidsprekerbouwer Wilson Audio heeft een passend statief gemaakt voor de TuneTot, het kleinste model in het portfolio van Wilson Audio. Het ontwerpteam heeft de nieuwe stand vanaf de grond af ontworpen om de prachtige lijnen van de TuneTot naadloos aan te vullen. De primaire ontwerpdoelstellingen waren buitengewone stabiliteit en ultralage resonantie, en een platform dat de juiste uitlijning van de baffle voor het tijdsdomein mogelijk maakte.

Wilson Audio TuneTot Stand

Wilson Audio's afdeling Special Applications Engineering introduceert het nieuwste lid van het TuneTot-ecosysteem: de TuneTot Stand. Een op maat gemaakte, solide staaf van X-Material dient als kolomverhoger. Dit materiaal is extreem inert en massief. X-Material, nu in de derde generatie, is uniek onder composieten vanwege zijn opmerkelijke combinatie van dempende eigenschappen en stijfheid. De kolom is geverfd met behulp van het WilsonGloss-proces en is verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij of een aanvulling zijn op de TuneTot.

Wilson Audio TuneTot Stand: configureerbaar

De bovenplaat is vervaardigd uit 6061-T6 aluminium. De plaat is voorzien van boutgaten, die de hardware bevatten voor de veilige bevestiging van de TuneTot aan de standaard. De  resulterende X-Material/aluminium interface is uitzonderlijk stabiel en kritisch gedempt. Voorbijgaande respons en dynamisch contrast, verplichte doelstellingen voor elke Wilson-luidspreker, worden hierdoor behouden en verbeterd, aldus de fabrikant.

Optioneel is de TuneTot Stand configureerbaar met de ISOBase, wat de resonantiecontrole nog verder verbetert. De ISO-basis wordt stevig aan de TuneTot-standaard vastgeschroefd. De combinatie van The Stand met de ISOBase zorgt voor een muzikaal niveau dat volgens de fabrikant geen enkele andere stand kan evenaren. Bovendien maakt de ISOBase het mogelijk om de hellingshoek van TuneTot aan te passen in verhouding tot de luisterpositie, hetrgeen een nauwkeurigere uitlijning van het tijddomein voor de meeste installaties mogelijk maakt.

De bodemplaat is ook vervaardigd uit 6061-T6 aluminium. Spikes kunnen in de bodemplaat worden bevestigd voor meer stabiliteit op zachte vloerbedekking. Beide platen zijn verkrijgbaar in zwart of blank geanodiseerd.

De TuneTot Stand is ontworpen voor zowel muzikale nauwkeurigheid als esthetische schoonheid. Meetbaar en muzikaal overtreffen de prestaties van TuneTot Stand meetbaar alle alternatieve statieven.

Wilson Audio TuneTot Stand: prijs en leveringsinformatie

Prijsinformatie voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.


EDITORS' CHOICE