NIEUWSVogel`s

Vogels’s NEXT OP2 houten tv-standaard ontvangt iF design award 2020

Vogel’s is erg trots en verheugd te kunnen melden dat de NEXT OP2 houten tv-vloerstandaard van het bedrijf is beloond met de iF design award 2020. Met de Vogel’s NEXT OP2 tv-vloerstandaard wordt een tv een designobject. De NEXT OP2 is een moderne, vrijstaande houten tv-vloerstandaard. Scandinavisch design gekenmerkt door functionele eenvoud. De NEXT OP2 is geschikt voor tv’s variërend van 50 inch tot 77 inch en tot een gewicht van 50 kilogram.

Vogel’s NEXT OP2 tv-vloerstandaard

De NEXT OP2 tv-vloerstandaard van het Nederlandse Vogel's kan overal worden neergezet. De kabels zijn vrijwel onzichtbaar omdat ze via de achterpoten naar de vloer worden geleid. Zonder zijn mooie uiterlijk te verliezen, kan eventuel een soundbar eenvoudig worden toegevoegd aan de NEXT OP2 met behulp van de apart verkrijgbare NEXT OPSOUND-accessoire

Het ontvangen van deze iF product design award is voor Vogel’s een bevestiging dat het merk met de NEXT OP-serie vloerstandaard een nieuwe invulling geeft aan het hedendaagse tv-kijken!De gerenommeerde internationale iF-organisatie reikt jaarlijks keurmerken uit voor uitstekend productontwerp. Met meer dan 40.000 bekroonde ontwerpen in 67 jaar is iF Design Stories een enorme bron voor verhalen, expertise, trends, innovaties en trends.

De NEXT OP-serie van Vogel's is niet alleen prachtig ontworpen, maar voldoet ook aan alle productkwaliteitsnormen van Vogel's. Het is sterk en stevig, want veiligheid staat voorop bij Vogel's. Het hout is met zorg en aandacht geselecteerd voor zowel mens als milieu. Als onderdeel van Vogel's 'Quality Signature' kan de klant altijd rekenen op betrouwbaarheid, ontwerp, innovatie en gebruiksgemak.

Vogel’s NEXT OP2 tv-vloerstandaard: prijs en leveringsinformatie

De NEXT OP2 tv-vloerstandaard staat op de website van Vogel’s voor een adviesprijs van net geen 900 euro, maar bij diverse online retailers zagen wij een lagere prijs.

MERK

EDITORS' CHOICE