NIEUWSLG

LG annuleert deelname aan ISE 2020 vanwege coronavirus


Sinan Kökbugur | 05 februari 2020 | Fotografie Fabrikant | LG

Het Zuid-Koreaanse LG heeft zijn deelname aan ISE 2020 geannuleerd uit bezorgdheid over de veiligheid van klanten en werknemers. De beslissing werd vanochtend genomen op het Koreaanse hoofdkantoor van het bedrijf. Het rondwarende coronavirus en de angst voor besmetting is naar alle waarschijnlijkheid  reden van de annulering. 

LG annuleert nu ook deelname aan ISE na annulering deelname aan MWC

LG heeft onverwacht de deelname aan ISE 2020 geannuleerd. De beslissing van deze ingrijpende beslissing werd vanochtend genomen op het hoofdkantoor van het bedrijf in Zuid-Korea uit bezorgdheid over de veiligheid van klanten en werknemers. Enkele belangrijke contacten in de branche zijn op de hoogte gebracht, maar er is nog geen openbare verklaring afgelegd.

LG heeft ook de deelname aan het Mobile World Congress 2020 geannuleerd en een verklaring afgegeven waarin stond: “met de veiligheid van haar werknemers en het algemene publiek in het achterhoofd, heeft LG besloten zich later deze maand in Barcelona terug te trekken uit de expositie en deelname aan MWC 2020 in Spanje. Deze beslissing voorkomt dat honderden LG-medewerkers onnodig worden blootgesteld aan internationale reizen, conform hetgeen de meeste gezondheidsdeskundigen hebben geadviseerd.”

Het bedrijf zal later nog een officiële persverklaring doen uitgaan, maar naar alle waarschijnlijkheid is de angst voor het coronoavirus de reden van de annulering van de deelname aan de ISE 2020 in Amsterdam.

EDITORS' CHOICE