NIEUWS

ISE 2020: 11-14 februari in Amsterdam RAI en Okura

De organisatie van ISE pakt stevig uit: de 2020-editie van 's werelds grootste evenement voor AV- en systeemintegratieprofessionals belooft voorgaande jaren te overschaduwen in aantallen deelnemers en exposanten en is net als de vorige editie verspreid over 4 dagen: 11 tot en met 14 februari. ISE 2020 in de RAI is de laatste Integrated Systems Europe op Nederlandse bodem, volgend jaar verhuist het circus naar Barcelona.

Integrated Systems Europe

Integrated Systems Europe is 's werelds grootste beurs voor AV- en systeemintegratieprofessionals, een locatie waar markten en mensen samenkomen om samen te werken, te leren en zaken te doen. Meer informatie vind je op de website van de organisatieNaast de Amsterdam RAI speelt het nabijgelegen Hotel Okura een belangrijke rol: van 10 tot en met 14 februari (inderdaad al een dag eerder) organiseert ook het vijfsterrenhotel net als vorig jaar een programma van conferenties die zich richten op belangrijke verticale sectoren: XR, Digital Cinema, Digital Signage, Hospitality en Visitor Attractions, en de nieuwe toevoeging van dit jaar, Control Rooms.

Vanuit de redactie zijn we weer aanwezig voor een uitgebreid verslag van de voor ons relevante merken. Reken daarbij onder meer op KEF, Dynaudio, NAD, DALI, Harman, Sony en Samsung.

Lees ook ons totaalverslag van ISE 2019.


EDITORS' CHOICE