NIEUWSRevel

Revel M16: thuistester gezocht

Wie op zoek is naar de betere luidsprekers met (toch) een vriendelijk prijskaartje, komt heel wat interessante opties tegen. Zelf ontdekten we afgelopen jaar bijvoorbeeld de Concerta2-serie van het Amerikaanse Revel, waarvan de M16 boekenplankspeaker op de redactie op veel enthousiasme kon rekenen. Je hoeft ons echter niet op onze blauwe ogen te vertrouwen, want we zijn op zoek naar een lezer die de prestaties van deze M16 zelf eens wil ervaren - en dat op onze website met andere lezers wil delen. 

Revel 

De kans is groot dat de naam ‘Revel’ niet spontaan opborrelt als je denkt aan betaalbare speakers. Je kunt het wat vergelijken met het Canadese Paradigm: aan de andere kant van de oceaan heel bekend, bij ons heel wat minder. En toch bouwt Revel hele interessante luidsprekers volgens een zeer doorgedreven wetenschappelijke designfilosofie. Meten en wetenschappelijk te werk gaan is niet een klein deeltje van het merk-DNA, het is gewoonweg de hele DNA-streng. Eén van hun slogans is ‘Sound of Science’, en dat is heus geen marketingkreet die door een hip bureau werd bedacht. 

Revel M16 ThuisTest

Voorgaande lijkt misschien een hele opbouw naar een verklaring waarom de Revel-speakers peperduur zijn, maar in het geval van de Concerta2 klopt dat dus niet. De M16-boekenplank is met 549 euro per stuk relatief betaalbaar. Wil jij zelf eens ervaren wat je voor die prijs in huis haalt? Dat treft, want we zijn weer op zoek naar een lezer voor een thuistest. Wij zorgen dan samen met importeur Reference Sounds dat jij een paar weken over de Revel M16 kunt beschikken, waarna je je bevindingen met een reviewpublicatie op HiFi.nl én HiFi.be met al onze lezers kunt delen. Een eindredacteur kan je daar een handje bij helpen, maar het oordeel laten we volledig aan jou!

Interesse? Laat dan je gegevens achter, en vermeld waarom jij graag naar de Revel M16 wil luisteren. Daarnaast horen we ook graag even met welke set je speelt.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

Alvast kennismaken met de Concerta2-serie waar de M16 onderdeel van is? Bekijk dan onderstaande video, of lees ter inspiratie de HiFi.nl-review van de Revel M16 van de hand van Jamie Biesemans.

MERK

EDITORS' CHOICE