NIEUWSJBL

Reference Sounds met Harman en JBL op ISE 2020

Redactie Hifi.nl | 20 januari 2020 | Fotografie Fabrikant | JBL

Importeur Reference Sounds grijpt de gelegenheid van de komende ISE aan om de surround-producten van het Amerikaanse audiomerk JBL voor het voetlicht te brengen. De ISE vindt plaats van 11 februari t/m 14 februari a.s. in de RAI in Amsterdam. Versterkers en (inbouw)luidsprekers van JBL zullen worden gedemonstreerd in Hal 1 Stand M50. Dat is de stand van JBL’s moederbedrijf Harman Luxury Audio.

ISE 2020: voor het laatst in Amsterdam

De ISE (Integrated Systems Europe), een grote beurs voor AV-producten voor consumenten en professionals vindt dit jaar plaats van dinsdag 11 februari t/m vrijdag 14 februari a.s. in het RAI-complex in Amsterdam. Het is ook meteen de laatste keer voor de ISE in Amsterdam. Volgend jaar zal de beurs plaatsvinden in Spanje in de stad Barcelona, want volgens de organisatie is de RAI inmiddels te klein geworden om de jaarlijkse groeiende stroom bezoekers in goede banen te leiden.

Dit jaar dus voor het laatst in Amsterdam, maar het spektakel belooft er niet minder om te zijn. Reference Sounds gaat deelnemen aan dit spektakel door de producten van het Amerikaanse JBL in het zonnetje te zetten en dan met name de surround-producten en de inbouwluidsprekers

JBL Synthesis Cinema op de ISE

Er zullen dus veel nieuwe producten in de JBL Synthesis Cinema op de ISE zijn. Belangrijkste is waarschijnlijk het debuut van de SDP-55 surround processor. Deze nieuwe 16-kanaals processor beschikt over de laatste Dirac Live EQ inclusief Bass Management optie en stuurt alle kanalen digitaal naar buiten via Dante.

Een combinatie van de nieuwe JBL Synthesis SDA-7120 en SDA-2200 versterkers is verantwoordelijk voor de DA conversie vanaf Dante én de eindversterking. De frontkanalen worden ingevuld door JBL's SCL-2 luidsprekers met D2415K Teonex Compressie Drivers gekoppeld aan een hoorn met HDI geometrie. Alle Surround kanalen inclusief de hoogte kanalen zijn voor rekening van de compactere SCL-3. Voor het JBL Synthesis kenmerkende laag fundament vertrouwd de cinema op de enorme energie van de Dual 12” SSW-2 subwoofers. Ook de SCL-in wall/ceiling modellen met compressie driver technologie zullen worden getoond.

Belangstellenden kunnen de stand van Harman Luxury Audio bezoeken in Hal 1, Stand M50.


EDITORS' CHOICE