NIEUWS

Amate Audio toont X212AF en andere producten op ISE 2020

Het in Spanje gevestigde Amate Audio zal de komende ISE beurs die van 11 tot 14 februari a.s. zal plaatsvinden in Amsterdam de X212AF en een aantal andere producten aan het publiek tonen. De X212AF is een grote actieve lijnarray luidspreker die voorzien is van meerkanaals DSP-systeembeheer. Hij is niet echt geschikt voor gebruik in de huiskamer, maar lijkt vooral bedoeld voor gebruik op een podium als een bovengemiddelde geluidskwaliteit gewenst is.

Amate Audio op ISE 2020 van 11 tot 14 februari 2020 in Amsterdam

Het Spaanse Amate Audio heeft meer dan 45 jaar ervaring met de bouw van professionele audiosystemen voor gebruik op podia en elders in de professionele wereld. Het bedrijf zal op de komende ISE de X212AF tonen.

De X212AF is een geavanceerde V-vormgeometrie, fase lineaire lijnarray luidspreker met per kast een 2 x 12 inch woofer, 4 x 6 inch middentoner en dubbele 3 inch tweeter transducerconfiguratie en gepatenteerde akoestische ontwerpkenmerken, inclusief de ABS middenfasestekkers, geheel nieuwe HF waveguide en sonisch transparant 1,5 mm luidsprekerrooster. De X212AF heeft afzonderlijke drieweg versterkerkanalen met onafhankelijke begrenzers (met verschillende tijdconstanten) en meerkanaals DSP-systeembeheer via het actieve en geïntegreerde versterkings- en bedieningsplatform van Amate Audio.

Met een unieke touchscreen GUI-bediening en -bewaking levert deze X212AF Active + een totaal vermogen van 4.000 Watt en bevat een reeks krachtige systeempresets voor vrijwel onmiddellijke instelling van de meest voorkomende kastconfiguraties in de meest voorkomende toepassingsomgevingen. Verbeterde besturingsparameters omvatten geavanceerde FIR / IIR-filtering, 100 meter vertraging, uitgebreide parametrische EQ-opties en indicatie van de kantelhoekkalibratie van de kast. Er is ook een optioneel Dante AoIP-netwerk.

De X212AF krijgt ondersteuning van de X218 WF, een subwoofer met een actief vermogen van 5.000 Watt.

Het geheel kan bestuurd worden door een 19 inch breed 1U hoog 64-bit LMS608-processor. De LMS608 heeft vier analoge ingangen, een tweekanaals AES/EBU digitale ingang en acht analoge uitgangen, allemaal uitgevoerd in XLR. De LMS608 is verregaand regelbaar, zoals een professioneel audioapparaat betaamt.

Dan zijn er ook nog de N12PR, N15PR en 18WPR, passieve luidsprekers met een grote afstraalhoek en hoge belastbaarheid. 

Meer weten? Beijk dan de website van Amate Audio of bezoek stand S185 van Amate Audio in hal 7 op ISE 2020 die plaatsvindt van 11 tot 14 februari in de RAI in Amsterdam.


EDITORS' CHOICE