NIEUWSOvergaauw

Demo Rotel Michi en B & W 803 en 804 op zat. 18 jan. bij Overgaauw

De in Leiden gevestigde audiodealer Overgaauw demonstreert op zaterdag 18 januari a.s. de vlaggenschip versterkers van Rotel. Voorversterker S5 en eindversterker P5 van de Michi-productlijn zullen de vloerstaande luidsprekermodellen 803 en 804 van Bowers & Wilkins aansturen. “De twee vlaggenschepen van Rotel, de Michi S5 voorversterker en Michi P5 eindversterker, zijn hét voorbeeld van high fidelity voor een betaalbare prijs. Daarom nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons. Want het zelf beluisteren, geeft de beste ervaring,” aldus Overgaauw.

Rotel Michi S5 en P5 en B & W 803 en 804 op zat. 18 jan. a.s. in de schijnwerpers

De Michi P5 van Rotel, een voorversterker die voorzien is van een ruime keuze aan analoge en digitale ingangen, levert het ultieme hoogtepunt van audioprestaties. Het nauwgezette circuitontwerp, de selectie van kritische componenten en meer dan drie jaar onderzoek, zorgen ervoor dat de P5 voldoet aan de hoogste normen. Deze voorversterker kan het Michi-logo met trots dragen.

De Michi S5 stereoversterker levert 500 Watt per kanaal aan belastingen van acht Ohm met de beste audioprestaties. Het dubbele monoblokontwerp omvat twee oversized vervaardigde ringkerntransformatoren voor een uitzonderlijk diep basgeluid met behoud van controle en precisie tot in de kleinste details, allemaal verpakt in een elegant ontwerp.

Meer weten over de Rotel Michi’s? Lees dan ons nieuwsbericht over de Rotel Michi versterkers.

Deze versterkers verdienen volgens Overgaauw de vloerstaande modellen luidsprekers 803 en 804 van Bowers & Wilkins. De luidsprekers hebben zeer hoogwaardige componenten, zoals een diamanten tweeter en speciale drivers. Deze combinaties zorgen voor een dynamische muziekbeleving die zijn weerga niet kent.

Op zaterdag 18 januari a.s. vanaf 11.00 uur vanaf 15.00 uur vinden de demonstraties plaats in de winkel van Overgaauw in Leiden.

Een belangstellende mag zich aanmelden via verkoop@overgaauw.com

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62
E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com


EDITORS' CHOICE