Atoll Electronique 400-productlijn bij viertal dealers te beluisteren

Importeur Belram van de producten van het Franse audiobedrijf Atoll Electronique heeft een viertal dealers in de Benelux geselecteerd die de producten uit de 400-productlijn demonstratieklaar hebben opgesteld.

State-of-the-art Atoll Electronique 400 series

Eringa - Leeuwarden: Luit Eringa / Eringa Geluid liet zich al tijdens zijn studietijd in Groningen inspireren door akoestische live muziek en de opname wereld. Daardoor ontwikkelde hij een passie voor de betere hifi en betere demonstratie mogelijkheden. Eringa Geluid : “Mens, Muziek en Techniek”, toekomstgericht als altijd. De filosofie is nog altijd dezelfde. Een opbouw van merken, die doelgericht presteren, is  de basis voor jarenlange samenwerking.

H&C Hifi - Venray: Hans en Marcel zijn de twee gepassioneerde mannen achter deze heel speciale hifi "audio winkel", je vind er een zekere sfeer gelijk geen andere, rust en ontspanning. Je kijkt alle kanten op als een jongen die met grote ogen dit alles ontdekt. Bijzondere producten en ook veel tweedehands, eigenlijk overbodig te melden : je zoekt iets, je vind het! Privé klanten parking gemakkelijk.

Hifi Home - Brugge: Deze elegante winkel, zeer goed gelegen juist buiten de muren van "oud" Brugge, waar top audio apparatuur te pronken staat in maar liefst acht mooie demoruimtes  is het resultaat van een gepassioneerde familiezaak. Eigenaar Johan Viane heeft de nuances van het vak meegenomen en schenkt alle aandacht aan klanttevredenheid. Deze zaak heeft een eigen installatie-en naverkoopdienst. Klanten kunnen er gemakkelijk hun wagen kwijt op de privé parking achteraan.

New Music - Brussel: José Loro is de uiterst sympathieke eigenaar met een ongeziene kennis van audioapparatuur en akoestiek opgebouwd in deze onvergelijkbare hifitempel! Dé winkel in Brussel waar je zowel sober hifi materiaal, maar ook ultieme systemen kunt beluisteren en beoordelen. Met maar liefst drie medewerkers, elk gespecialiseerd in een specifiek deel van de branche. Grote parkingmogelijkheid onder het Flageyplein.

MERK

EDITORS' CHOICE