Metronome DSS: compacte hoogwaardige streamer

Het Franse audiobedrijf Métronome heeft de Digital Sharing Streamer (DSS) uitgebracht. De nieuwe streamer is relatief compact en concentreert zich volledig op streamen. Aan boord bevindt zich dan ook geen DA-converter.

Métronome DSS: Digital Sharing Streamer

De eerste stap die het Franse audiobedrijf Métronome in de streamingwereld zette was eind 2017. De nu uitgebrachte Digital Sharing Streamer (DSS) is het tweede product in deze productlijn. De behuizing, ontworpen door Jean Marie Clauzel, is slechts 25 x 25 x 7 centimeter groot. Het blauwe accent en het blauwe logo herinneren aan de blauwe LED’s die alle cd-spelers van het merk jarenlang hebben verlicht. De koper kan kiezen uit een zilverkleurige of zwarte uitvoering.

De DSS wordt gepresenteerd als een plug-and play apparaat. Hij accepteert in PCM tot 384 kHz en DSD 64 en verstaat ook MQA. Signaal komt binnen via de RJ-45 LAN-aansluiting of wifi. De DSS begrijpt UPnP, DLNA, AirPlay en Roon.

Métronome DSS: prijs en leveringsinformatie

We hebben nog geen officiële prijsinformatie voor Nederland, maar op Engelstalige en Franstalige wesites zagen wij een prijs van 3.500 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE