NIEUWSDaniel Hertz

Daniel Hertz lanceert versterker M12 en vloerstaander M15

Het Zwitserse audiobedrijf Daniel Hertz heeft een nieuwe tweekanaals versterker aangekondigd genaamd M12. Tevens heeft het bedrijf een nieuwe vloerstaande luidspreker aangekondigd genaamd M15. Volgens de fabrikant zijn beide componenten op elkaar afgestemd om samen een topsysteem te vormen. Om het nieuws te vieren heeft het bedrijf een andere luidspreker, monitormodel M10, sterk afgeprijsd. De aanbieding geldt tot 31 maart 2020.

Daniel Hertz M12: tweekanaals versterker

Audiobedrijf Daniel Hertz kondigt met trots een aantal nieuwe ontwikkelingen en producten aan. Als eerste is er de nieuwe M12, geïntegreerde tweekanaals versterker. De M12 is afgeleid van de eerder uitgebrachte M11 met als verschil dat hij geen vier maar twee eindtrappen en dus ook geen geen cross-over aan boord heeft. Hierdoor kon de behuizing wat compacter worden en kan deze versterker gecombineerd worden met alle type luidsprekers.

Het bijzondere aan de versterker is dat hij, door gekwalificeerd personeel, getuned kan worden om perfect met de luidsprekers te integreren. Vervolgens heeft hij ook een stukje van de Class A software aan boord, die ook in de Master Class player van Daniel Hertz verwerkt zit. Daarmee klinkt het geluid naar eigen zeggen analoger en stresslozer.

De M12 wordt met de hand gemaakt in Venetie, Italie. De winkelverkoopprijs van de Daniel Hertz M12 is 15.000 euro.

Daniel Hertz M15: vloerstaande basreflex luidspreker

Naast de M12 heeft Daniel Hertz ook een nieuwe luidspreker ontwikkeld met de bijpassende naam M15. De M15 is een slanke vloerstaande luidspreker voorzien van een coaxiale luidspreker unit, ontwikkeld door Daniel Hertz, die de hele audio bandbreedte weer kan geven. Combineer deze M15 luidsprekers met de M12 geïntegreerde versterker voor een volledig op elkaar afgestemd systeem dat de meeste audio-systemen volgens de fabrikant laat verbleken.

De winkelverkoopprijs voor de M15 is 15.000 euro per paar.

Daniel Hertz: exclusieve hifi voor in de auto

Daniel Hertz is niet alleen actief op het gebied van home audio, maar ook in de car audio. De techniek en knowhow die Daniel Hertz heeft, kan ook gebruikt worden voor andere markten, waaronder dus de automotive markt. Zo is Daniel Hertz onlangs de partner geworden van Ares Design Modena en mag het bedrijf de audio-installatie verzorgen voor het model Panther Progrettouno.

De Panther Progrettouno is een custommade sportwagen, gebaseerd op de klassieke Detomaso Pantera, maar met als basis een Lamborghini Huracan. Om de kwaliteit en het unieke karakter van deze sportwagen te kunnen completeren heeft Daniel Hertz een subliem audiosysteem ontwikkeld voor dit model. Beide merken hebben elkaar gevonden vanwege de overeenkomsten in hun unieke karakter en bijzondere kwaliteit.

Daniel Hertz M10: monitor luidspreker

Om al dit nieuws te vieren, presenteert Daniel Hertz Store (zusterbedrijf van Highender Audio), een eenmalige aanbieding van een set Daniel Hertz M10 monitoren. Wie nu een set M10 monitoren aanschaft, krijgt er twee voor de prijs van één. Dat is dus niet 5.000 euro maar 2.500 euro per set. De aanbieding geldt tot 31 maart 2020 en zolang de voorraad strekt.

Wie is Daniel Hertz?

Daniel Hertz is de naam van het bedrijf dat in 2007 door Mark Levinson is opgericht en in Zwitserland is gevestigd. Omdat Mark Levinson de rechten op het gebruik van zijn eigen naam niet meer in bezit had, heeft hij een nieuwe naam bedacht voor zijn nieuwe audiobedrijf. Daniel is de meisjesnaam van Levinson’s moeder. Hertz was de naam van zijn achteroom Heinrich Hertz (1857 – 1894), de Duitse natuurkundige wiens naam wordt gebruik als maateenheid voor frequentie. Daniel Hertz maakt luidsprekers en versterkers.

MERK

EDITORS' CHOICE