Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Bang & Olufsen H9

De B&O over-ear H9 hoofdtelefoon levert Bang & Olufsen Signature Sound met geavanceerde Active Noise Cancelling. De akoestiek is deskundig afgestemd door de eigen geluidstechnici om een rijke en krachtige luisterervaring te bieden, en ook het design leunt op de kenmerkende stijl van het merk. 

Bang & Olufsen H9

Met de Bang & Olufsen Beoplay H9 luister je overal in stilte naar muziek. Deze koptelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling waarmee je het omgevingsgeluid onderdrukt. Dat is handig als je in een drukke stad loopt of in het vliegtuig zit. Via Bluetooth stream je muziek van een smartphone, tablet of computer naar de koptelefoon. Door het aptX protocol is de geluidskwaliteit vergelijkbaar met die van een cd. Op de met aluminium afgewerkte oorschelp vind je een aanrakingsgevoelig bedieningspaneel. Met simpele tik- of veegbewegingen activeer je noise cancelling, pauzeer je de muziek of kies je een ander nummer.

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op de Bang & Olufsen ter waarde van € 500.

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. HOUD DE HOMEPAGE VAN HIFI.NL IN DE GATEN VOOR ALLE NIEUWE WIN-ACTIES ROND ONS JUBILEUM.

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

EDITORS' CHOICE