NIEUWSSteenssen

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Steenssen TT Grand

Sinds kort is het Deense Steenssen ook volop in Nederland vertegenwoordigd, zodat we onlangs met de Steenssen TT Grand aan de slag konden. Quintijn beoordeelde de 'gewone' uitvoering van deze soundbar al met 4 uit 5 sterren, maar wist je dat er ook een Special Edition van deze TT Grand op de markt is? Voor HiFi.nl biedt Steenssen deze fraaie luidspreker aan de winnaar van de dagprijs aan met maar liefst 700 euro korting, zodat je niet € 1.290 maar slechts € 590 betaalt om het design van Steenssen in huis te halen.

Steenssen TT Grand Special Edition: € 700 euro korting

De TT Grand Special Edition Soundbar is de sterspeler van deze serie van Steenssen, en ziet er met de open voorkant en massief bronzen reflexpoorten dan ook heel anders uit dan de standaardversie. De voorwaarts gerichte luidsprekers zijn bijvoorbeeld niet langer verborgen achter beschermingsroosters, maar zijn zichtbaar gemaakt ten behoeve van een nog zuiverder geluid. Het displaypaneel is bovendien opnieuw ontworpen en aangepast aan de open stijl. Ook heeft deze luxere versie een ander type gebruikersinterface.

De TT Grand S.E. heeft grote massief bronzen reflexpoorten die met de grootste nauwkeurigheid zijn gefreesd. De speciaal ontworpen parabolische vorm van deze poorten voegt de extra toon van perfectie aan het geluid toe. De microscopische lijnen als gevolg van het freesproces geven een extra aerodynamische stroming aan de geluidsgolven. Naast de reflexpoorten bevinden zich aan de voorkant nog eens 6 speakers: 4 speakers voor de middentonen en 2 hoge tonen speakers. Aan de onderkant bevindt zich een grote bas-subwoofer.

De geluidskast is gemaakt van 18 millimeter dik hout die is gemonteerd op sterke stalen poten die op delicate rubberen o-ringen zitten. Je kan je tv bovenop de TT Grand Special Edition plaatsen.

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op € 700 korting op de Steenssen TT Grand Special Edition!

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

MERK

EDITORS' CHOICE