Van Deynen pakt uit met Bowers & Wilkins tijdens kerstshow


Redactie Hifi.nl | 12 december 2019 | Fotografie Fabrikant

Dit jaar staan de showroom en bijbehorende luisterruimte van Van Deynen smart solutions, specialist in hifi en domotica, in het Friese Sint Nicolaasga tijdens de kerstshow in het teken van Bowers & Wilkins (B&W). B&W is volgens Van Deynen hét toonaangevende merk in hoogwaardige geluidstechnologie, daarom zal Van Deynen dit jaar de nieuwe Formation productlijn en de 700 serie van B&W presenteren. Op 27 en 28 december 2019 opent Van Deynen smart solutions haar deuren weer voor de jaarlijkse kerstshow.

Van Deynen kerstshow met B&W op vrijdag 27 december en zaterdag 28 december 2019

Tijdens de kerstshow kunnen bezoekers van Van Deynen demonstraties verwachten met het draadloze premium multiroom systeem Formation van de Engelse luidsprekerbouwer Bowens & Wilkins. De Formation lijn is afgelopen jaar op de markt gekomen en is uniek omdat het draadloos geluid is met hifi-kwaliteit. Het is te gebruiken en te verbinden met meerdere ruimtes in een woning.

Lees ook onze recensies over de B&W Formation Wedge, Formation Bar en Bass en de Formation Duo.

De 700 serie van B&W is al jaren vast onderdeel van het assortiment van Van Deynen. Deze serie staat voor geavanceerde akoestische techniek in combinatie met een klassiek kastontwerp. De luidsprekers en versterker zijn geïnspireerd op opnamestudio's, maar gemaakt voor huiskamers. De 700 serie haalt studiogeluid in huis.

Van Deynen kerstshow met B&W: waar en wanneer?

Van Deynen is op vrijdag 27 december a.s. geopend van 12.00 – 20.00 uur en op zaterdag 28 december a.s. van 10.00 – 17.00 uur. Wees welkom voor een prachtige muziekbeleving.

De showroom van Van Deynen is gevestigd aan de Kerkstraat 33 te 8521 JW  Sint Nicolaasga (FR). Meer informatie is te vinden op www.van-deynen.nl.

EDITORS' CHOICE