Atoll Signature producten beleven komend weekend première in Brussel

Het Franse audiobedrijf Atoll Electronique heeft Signature-versies aangekondigd van een aantal van zijn producten. De geïntegreerde versterkers IN50, IN80 en IN100 zijn herzien om de muzikaliteit te verbeteren. Komend weekend van zaterdag 30 november en zondag 1 december beleven de nieuwe apparaten hun Benelux première op de High End Innovation Show in Brussel.

Benelux Première voor Atoll Signature op High-end Innovation Show in Brussel op zaterdag 30 november en zondag 1 december.

De nieuwe reeks Signature producten van het Franse Atoll Electronique komt eraan. Atoll presenteert de Signature-versies van de geïntegreerde versterkers IN50, IN80 en IN100. Het oorspronkelijke schema is herzien om de muzikaliteit en de connectiviteit van deze apparaten te verbeteren.

De kwaliteit van verschillende componenten is volgens de fabrikant ook verbeterd, onder andere door het gebruik van een dubbelzijdige nikkel / gouden printplaat, linkcondensatoren, koellichamen en thermische beveiliging. Bij deze nieuwe Signature versies zijn de phonokaarten P50 en P100 zijn nog steeds beschikbaar. Ze kunnen worden toegevoegd als aanvulling op een digitale kaart, (SPDIF 2 optische en 2 coax ingangen) of (Digitale inputs: met 2 coax, 2 optische, 1 USB en 1 Bluetooth). Idem IN200 Signature.

Ook zijn de Signature CD-spelers volgens de Franse fabrikant geëvolueerd. Ze zijn uitgerust met een loopwerk van het Japanse Teac en bevatten enkele elementen die voor de CD200 Signature zijn ontwikkeld. Zo is er een OLED-display met laag verbruik, lineaire voedingen en audiocircuits voorzien van discrete componenten. Hier is eveneens een optie verkrijgbaar: 1 digitale ingangskaart met 1 coaxiale ingang, 1 optische ingang en 1 USB-ingang (24-bit/192 kHz asynchroon). Idem CD200 Signature.

De nieuwe apparaten zijn verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of aluminium. Een zilverkleurige (aluminium) afwerking is beschikbaar voo alle producten zonder extra kosten. De afstandsbediening is altijd optioneel bij de geïntegreerde versterkers, maar wordt standaard meegeleverd bij de CD-spelers.

“Produits Fabriqué en France”, voegt de Franse fabrikant er trots aan toe.

Prijsinformatie voor de Benelux is nog niet beschikbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE