Master & Dynamic MH40 Wireless: draadloze versie van beproefd concept

De Amerikaanse hoofdtelefoonbouwer Master & Dynamic heeft een draadloze versie uitgebracht van de MH40. De nieuwe hoofdtelefoon heet MH40 Wireless en heeft afgezien van draadloze functies dezelfde vorm en specificaties als de bedrade MH40. De Master & Dynamic MH40 Wireless is te koop voor net geen 300 euro en de koper kan kiezen uit drie verschillende kleuren.

Master & Dynamic MH40 Wireless

De in de VS gevestigde hoofdtelefoonbouwer Master & Dynamic bestaat vijf jaar en heeft zijn succesvolle over-ear model MH40 nieuw leven ingeblazen, maar de kabels afgesneden (lees ook onze recensie over de MH40). Voor het overige behoudt de nieuwe MH40 Wireless de vintage aviator geïnspireerde esthetiek met canvas en oorkussens van lamsvacht.

Het nieuwe model beschikt over bluetooth versie 5.0 (inclusief aptX en SBC) en heeft een batterijduur van 18 uur. Mocht de accu leeg zijn belooft Master & Dynamics 50% lading in 30 minuten en 100% in 80 minuten. De MH40 Wireless heeft een USB-C aansluiting.

De oorschelpen zijn voorzien van 40 mm neodymium-drivers. De impedantie is 32 Ohm impedantie en natuurlijk zijn er microfoons aan boord voor handsfree bellen. Het gewicht is 276 gram

De originele MH40-hoofdtelefoon bevat coördinaten van het Grand Central Station van New York geëtst onder het linker oorkussen, en de nieuwe MH40 draadloze over-ear hoofdtelefoon neemt het idee wereldwijd over. Elk paar heeft de coördinaten van een van de tien culturele hotspots van over de hele wereld op de buitenoorschelp.

Master & Dynamic MH40 Wireless: prijs en leveringsinformatie

De MH40 Wireless staat op de website van Master & Dynamic te koop voor net geen 300 euro. De koper kan kiezen uit drie kleuren. Een usb-oplaadkabel en een usb-audiokabel met een 3,5 mm jackplug worden meegeleverd, evenals een canvas draagetui.

MERK

EDITORS' CHOICE