Peter McGrath bij AudioXperience voor Wilson Audio Sasha DAW

Redactie Hifi.nl | 30 september 2019 | Fotografie Fabrikant

AudioXperience in Nuenen organiseert op zaterdag 5 oktober aanstaande een audioshow rond de nieuwe Wilson Audio Sasha DAW, waarbij niemand minder dan Peter McGrath van Wilson Audio de honneurs waar mag nemen.

Wat voor David Wilson ooit begon als een prestigieus project voor eigen gebruik, groeide uit tot een legendarische luidspreker; de Wilson Audio WATT. Na zijn commerci√ęle introductie rond 1985 onderging de combinatie diverse kleine en grote transformaties, van full-range extensie dankzij de toevoeging van de Puppy tot de meest actuele variant in vorm van de Sasha Series 2. Nu, bijna vijf jaar na die laatste introductie, is er de grootste upgrade binnen het WATT/Puppy- en Sasha Platform ooit. De Wilson Audio Sasha 'DAW', in erkenning voor de man waarmee het allemaal begon:¬†David Andrew Wilson. Je leest er hier meer over.

Wilson Audio bij AudioXperience

Niemand minder dan commercieel directeur en opnametechnicus Peter McGrath van Wilson Audio zal zaterdag bij AudioXperience de introductie van de Sasha speakers verzorgen. De presentatie zal dan ook opgeleukt worden door de fabelachtige opnames die hij gemaakt heeft.

Daarnaast staat hij natuurlijk open voor al je vragen over Wilson Audio, want Peter is een wandelende vraagbaak. En vanzelfsprekend is ook Michael Huigen van Importeur Reference Sounds aanwezig voor tekst en uitleg.

Op zaterdag 5 oktober ben je van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. De demonstraties zijn doorlopend dus reserveren is niet nodig. Je vindt AudioXperience aan de Spegelt 66 in Nuenen.


EDITORS' CHOICE