NIEUWS

Home Emotion 4 2019

Gastauteur | 13 september 2019 | Fotografie Gastauteur

Het jongste nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

Daarnaast wijzen we graag op een belangrijk nieuwtje van de uitgever van Home Emotion: het magazine zal namelijk vanaf januari 2020 online op deze website te vinden zijn. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In deze editie van Home Emotion twee lijvige artikelen van Werner Ero in de rubriek The dealer over twee ‘winkels’ in de AV-branche die allebei hun eigen klantbenadering hebben. De eerste is Audio TV Centrum in Eindhoven. De tweede ‘winkel’ die aan bod komt is Aelivé hi-fi projecten met showrooms in Bergambacht en Soesterberg.

Daarnaast vind je in de vierde editie van 2019 een uitgebreide test van de Sennheiser Ambeo Soundbar, gaat Home Automation over Slim duurzaam wonen en Smart home toepassingen voor huisdieren.

Ook: drie achtergrondartikelen over de beleving van Virtual-, Augmented- en Mixed Reality, vijf tips voor het kopen van een soundbar, en tot slot het groeperen van Hue-lampen.

Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op HiFi.nl online verschenen publicaties van Home Emotion op hifi.nl/home-emotion.


EDITORS' CHOICE