NIEUWSPurecable

Purecable nanoUltimate luidsprekerkabel

Rob Nijman | 02 augustus 2019 | Fotografie Fabrikant | Purecable

Purecable lanceert een nieuw topmodel in de luidsprekerkabelserie, de Purecable nanoUltimate. Een kabel ontwikkeld voor het hoogste segment, met een gunstige prijsstelling, zo meldt de fabrikant, op basis van het meest hoogwaardige kopersoort voor audio, het PC-Triple C koper.

De speciale vervaardigingsmethode van het PC-Triple C koper zorgt voor een zeer compacte structuur; het koper wordt tijdens productie gecomprimeerd tot 70 procent van de originele grootte. 'De fijne kristallen zijn in de lengterichting georiënteerd en behandeld met een natuurlijke olie welke zich aan zuurstof bindt voor optimale bescherming. In deze olie bevinden zich microscopische deeltjes goud en zilver die oneffenheden opvullen. Daardoor ontstaan er meer contactpunten en een betere geleiding. Het hoogwaardige koper in combinatie met de nanobehandeling zorgen ervoor dat de Ultimate zich onderscheidt van de concurrentie.'

De conductor is opgebouwd uit 105 strengen van 0,26mm, resulterend in een kern van 5,6mm² per geleider. Afgewerkt met spades of angled locking banaanpluggen met een rhodium plating. "Een prachtige high-end kabel met een enorm brede weergave: zeer gedetailleerd met een ragfijn midden en hoog en een diepe krachtige basweergave."

Net zoals bij alle kabels uit het assortiment hanteert Purecable ook bij deze een 100 procent tevredenheidsgarantie. Ook is het eventueel mogelijk om de kabel in de eigen set te testen. Kijk voor meer informatie op de website, purecable.nl.


EDITORS' CHOICE