NIEUWSBergmann

Bergmann en DS Audio bij Van den Eijnde - demo's heel juli

De gehele maand juli zijn bij Van Den Eijnde Audio in Haarlem de Bergmann Audio Galder en Magne draaitafels te bewonderen en te beluisteren. Bijzonder is ook dat Robbert Van Den Eijnde de primeur heeft in Nederland voor het demonstreren van de unieke optische elementen van DS Audio. In de Galder doet hiervoor de DS-W2 dienst. In de Magne heeft Robbert het Etsuro Urushi MC element gemonteerd.

Bergmann

"Less is more…", schrijft importeur Audio Ingang. "Zelden geldt dit zo beeldend als bij de draaitafels van Bergmann Audio. Geen onderdeel is teveel en ieder detail is tot in het extreme uitgedacht. De elegante luchtlagering van zowel toonarm als plateau maakt de Bergmann Audio draaitafels uniek en onverslaanbaar. Een lineaire aftasting van de plaat is de enige juiste manier van aftasten, maar wordt vrijwel nooit toegepast. De wrijvingsloze luchtlagering van de Bergmann toonarmen maakt gebruik van dit principe kinderlijk logisch. Het resultaat? Absolute harmonie in zowel klank als uiterlijk. Simpel… Zuiver… Bergmann…"

DS Audio

Het Japanse DS Audio maakt sinds december 2013 unieke draaitafelementen, die geen gebruikmaken van spoelen en magneten, maar van LEDs en fotocellen. Deze revolutie in analoge techniek noemt DS Audio de ‘Optical Cartridge’. Optische elementen dus. "Een compleet natuurlijk en gedetailleerd geluid zonder enige benadrukking kenmerkt de unieke DS Audio optische elementen. Je krijgt de indruk direct naar een master tape te luisteren in plaats van naar vinyl."

Van Den Eijnde Audio

Robbert van den Eijnde is een audio- en muziekman in hart en nieren. Robbert is van mening dat het ontdekken welke muziekweergave het beste bij u past, hetzelfde is als het leren waarderen van een goede wijn. Door mee te luisteren en te denken, helpt Robbert u in het maken de van juiste keuze. In een prachtig 15e eeuws pand in hartje Haarlem zal Robbert u graag in een prettige huiskamersfeer ontvangen. Immers, de beste manier om sfeer te proeven en kennis te maken met Van den Eijnde Audio is een bezoek.

Bergmann en DS Audio bij Van Den Eijnde Audio

Kom de gehele maand juli bij Van Den Eijnde Audio langs om de beste elementen ter wereld te horen in de beste draaitafels ter wereld. "U zult gegarandeerd verbluft zijn wat er mogelijk is in analoge weergave!"

Van den Eijnde Audio
Koningstraat 35
2011 TC Haarlem
Tel: 023 551 51 39
Website: www.eijnde.nl

EDITORS' CHOICE