NIEUWS

Home Emotion juni 2019

Het nieuwe nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

Daarnaast wijzen we graag op een belangrijk nieuwtje van de uitgever van Home Emotion: het magazine zal namelijk vanaf januari 2020 online op deze website te vinden zijn. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

In de zomerse editie, het derde nummer van jaargang 2019, lees je onder meer een uitgebreide coverstory van de gloednieuwe Formation-serie van Bowers & Wilkins. Harro Tillema neemt je mee in de wereld van de high-end multiroom-modellen van de Britten. Daarnaast schreef Max Delissen over de M&K Sound home cinema-luidsprekers die via importeur Audio Ingang hun weg naar de Benelux hebben gevonden.

In de rubriek reviews lees je onder meer over het starterspakket van de Lifx Z Ledstrip (starterspakket), word je meegenomen in een workshop op een virtuele machine op je Synology NAS te installeren en te gebruiken, en mag je rekenen op een test van de iRobot Roomba i7+.

Home Automation gaat over tuindomotica; in dit artikel gaat de aandacht naar wat de slimme tuin allemaal voor de gebruiker kan betekenen. KNX gaat over Veiligheid van slimme woningautomatisering, terwijl er bij de advertorials stilgestaan wordt bij de Denon S-Serie.

Onderstaand vind je de volledige inhoudsopgave. Blader ook eens online door de eerder verschenen publicaties én een selectie van digitaal verschenen artikelen op hifi.nl/home-emotion.


EDITORS' CHOICE