NIEUWS

Weekly update: Beveiligingscamera van Ring en High End München 2019

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update lees je alles over een nieuwe draadloze en flexibele beveiligingscamera van Ring en vertellen we je het laatste nieuws vanaf de grootste internationale hifi-beurs ter wereld: High End München.

Review: Ring Stick Up Cam Battery

Ring kennen we natuurlijk van de slimme deurbel, maar het Amerikaanse bedrijf heeft inmiddels ook een aardig assortiment slimme camera’s. Eind 2018 bracht Ring de Stick Up Cam op de markt, in een draadloze Battery-variant en een bekabelde Wired-versie. In deze review bespreekt Martijn de Ring Stick Up Cam Battery, een draadloze en flexibele beveiligingscamera. Lees het in de review van de Ring Stick Up Cam Battery.

Interview met Kostas Vouzas, CEO - Philips TV & Audio Europe at TP Vision

We reisden naar Amsterdam voor een interview met Kostas Vouzas, de CEO van Philips TV & Audio Europe bij TP Vision. Mr. Vouzas werkte sinds 2004 bij Philips, en sinds 2011 in de Philips televisie-afdeling. Toen in 2012 de televisie activiteiten verhuisden naar TP Vision, maakte hij de overstap. TP Vision was aanvankelijk een joint venture tussen TPV Technology en Philips, maar twee jaar later nam TPV Technology de volle eigendom van TP Vision. Sinds twee jaar neemt Mr. Vouzas de rol van CEO op. Lees het interview met Kostas Vouzas.

High End München

Donderdag 9 tot en met zondag 12 mei staat in de internationale hifi-wereld en natuurlijk op HiFi.nl weer volledig in het teken van 's werelds grootste evenement in zijn soort: High End München. Uiteraard is de redactie op de beursvloer aanwezig, dus op onze Special vind je inmiddels al het nieuws dat je deze week niet mocht missen. Daarnaast zal Jamie een uitgebreid verslag in twee delen plaatsen, dat zo snel mogelijk ook op deze pagina te vinden zal zijn. Lees al het nieuws van High End München.

Review: Samsung Galaxy A50

Tussen al het geweld van de high-end vlaggenschepen moeten we zeker het goedkopere middensegment niet vergeten. Samsung probeert het nu met de Galaxy A50. Voor 349 euro lijkt het toestel een aantal interessante opties te bieden, waaronder een cameramodule met drie camera’s, een grote batterij van 4.000 mAh en een vingerafdruksensor onder het super amoled-scherm van 6,4-inch. Tom had hoge verwachtingen van dit nieuwe toestel. Of deze verwachtingen worden waargemaakt lees je in de review van de Samsung Galaxy A50.

Philips Hue zones: zo groepeer je kamers en losse lampen

Het is vanaf nu mogelijk om zones aan te maken binnen de Philips Hue-app, waardoor je meer lampen in één keer kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld een complete verdieping uitschakelen of juist specifieke lampen in een kamer aanzetten door lampen te groeperen. Wesley vertelt je hoe je dit kunt doen in dit artikel.

Review: Samsung HW-R550

Met een prijs van 349 euro is de Samsung HW-R550 niet de goedkoopste budgetsoundbar van dit moment -- maar is het dan wel de beste? In deze review neemt Wesley het apparaat uitgebreid onder de loep. Lees er alles over in de review van de Samsung HW-R550.


EDITORS' CHOICE