NIEUWSAudio Physic

Audio Physic neemt Midex en Classic 25 mee naar High End München

De Duitse luidsprekerbouwer Audio Physic grijpt de komende High End audiobeurs in München aan om een tweetal nieuwe modellen aan het publiek te tonen. De nieuwe Midex en de nieuwe Classic 25 hebben beiden een Sandwich Cabinet en zijn voorzien van de nieuwste drivers. Wie meer wil weten kan de stand van Audio Physic bezoeken. 

Audio Physic Midex

De nieuwe Midex van het in de Duitse plaats Brilon gevestigde Audio Physic heeft een kast die gebouwd is volgens het beproefde principe dat door de fabrikant Sandwich Cabinet wordt genoemd. Interne verstevigingen zijn onder andere gemaakt van keramisch schuim. De Midex is voorzien van twee woofers, ééntje bovenin en de andere onderin de baffle. Deze opstelling geeft volgens Audio Physic een betere weergave met minder kleuring.

Het frequentiebereik loopt van 30 Hz tot 40 kHz. De gevoeligheid is 89 dB en de impedantie is vier Ohm.

Audio Physic Classic 25

De Classic-productlijn van Audio Physic kent een stuk of tien leden en de Classic 25 wordt daar nu aan toegevoegd. De woofer zit verborgen in de kast en de zichtbare drivers zijn Dual Basket drivers. De kast is gemaakt van een Glass-Sandwich constructie en dit heeft niet alleen akoestische voordelen maar is nog eens mooi om te zien.

Het frequentiebereik loopt van 34 Hz tot 40 kHz. De gevoeligheid is 89 dB en de impedantie is vier Ohm.

Beide luidsprekers zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Wie meer wil weten kan de stand van Audio Physic bezoeken op de High End audiobeurs in München (kamer A4.1, F125).
EDITORS' CHOICE