NIEUWSDevialet

Twee stuks Devialet Phantom Reactor vanaf nu als stereopaar te gebruiken

Het in Frankrijk gevestigde Devialet heeft in het najaar van 2018 de Phantom Reactor uitgebracht. De Phantom Reactor is een krachtige actieve luidspreker die voorzien is van allerlei streamingfuncties. Vanaf heden kunnen twee Phantom Reactors, na installatie van een software update, als stereopaar worden geconfigureerd.

Devialet Phantom Reactor: toevoeging stereo-modus

De Phantom Reactor van het Franse Devialet is een actieve luidspreker die in het najaar van 2018 op de markt is gekomen. Hij is leverbaar in een uitvoering van 600 Watt en in een uitvoering van 900 Watt. Wie wil weten hoe de Phantom Reactor klinkt en wat hij allemaal kan, kan onze recensie over de Devialet Phantom Reactor lezen.

Devialet had het reeds bij de introductie van de Phantom Reactor aangekondigd en vanaf heden is Devialet’s belofte een feit: na installatie van een software update, kunnen twee Phantom Reactors als stereopaar worden geconfigureerd.

Devialet Cocoon Reactor: passende draagkoffer

Hoewel de Phantom Reactor niet geschikt is voor gebruik onderweg of op het strand (er zit geen accu in), zijn er mogelijk gebruikers die het apparaat zo nu en dan makkelijk willen verplaatsen naar een andere locatie. Devialet heeft daarvoor de Cocoon Reactor uitgebracht, een passende draagkoffer die verkrijgbaar is in de kleuren, blauw, grijs en oranje. De prijs van de Cocoon Reactor is 249 euro. Wie voor 30 juni 2019 een paartje Phantom Reactors koopt, krijgt er gratis een Cocoon Reactor bij. Wie al een Phantom Reactor bezit en een tweede exemplaar koopt, krijgt ook een gratis Cocoon Reactor.

Wie meer wil weten kan kijken op de website van Devialet.EDITORS' CHOICE