NIEUWS

Home Emotion april 2019

Gastauteur | 12 april 2019 | Fotografie Gastauteur

Het jongste nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.

Daarnaast wijzen we graag op een belangrijk nieuwtje van de uitgever van Home Emotion: het magazine zal namelijk vanaf januari 2020 online op deze website te vinden zijn. 

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

Voor deze editie bracht Werner Ero een bezoek aan iEar’ Amsterdam, het nieuwe tweede filiaal van de Tilburgse speciaalzaak. Reviews zijn er van de Nanoleaf Canvas Smarter Kit en iRobot Roomba 671, terwijl Martijn Chel schrijft over een smart display; wat is het en heb je er één nodig...? 

Daarnaast gingen we in gesprek met het team van Aelivé omdat zij op ISE 2019 een award uitgereikt kregen van Control4, bezochten we Audio TV Centrum in Eindhoven omdat ze bij een klant een hele bijzondere set rond een paar KEF Muons hebben gerealiseerd, en zijn er uitgebreide nabeschouwingen van zowel de ISE in Amsterdam als de Panasonic Convention in Frankfurt. 

Productnieuws is er tot slot van de Gira huisstation video opbouw 7. Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door de op HiFi.nl online verschenen publicaties van Home Emotion op hifi.nl/home-emotion.


EDITORS' CHOICE